Козметика

Orthomol/Ортомол Фертил плюс x 30 дневни дози

арт. № 11058
Възможност за:
Консултация с фармацевт
Проверка на пратката
Връщане до 7 работни дни
Производител: Orthomol

Ортомол Фертил плюс x 30 дневни дози

11500лв
В наличност
бр.
Бърза поръчка

Ортомол Фертил плюс x 30 дневни дози

Според научните оценки, всяка пета до седма двойка от индустриализираните страни остава бездетна и тази тенденция се повишава. Модерният начин на живот, стресът, тютюнопушенето, алкохолът и нездравословното хранене са факторите, за които се предполага, че водят до влошаване качеството на семенната течност.

За определени микронутриенти е доказано, че имат благоприятно влияние върху броя и подвижността на сперматозоидите. Това спомага оптимизирането на мъжкия фертилитет по естествен начин. Лекарствената терапия или изкуственото оплождане могат да бъдат ефективно подпомогнати с хранителен подход.

Ортомол Фертил плюс е храна със специално медицинско предназначение, която се използва за диетотерапия при нарушения в мъжкия фертилитет. Ортомол Фертил плюс съдържа добре балансирана комбинация от специфични микронутриенти, като витамини, минерали, микроелементи, аминокиселини и витаминоподобни вещества, които са необходими на организма за образуване на сперматозоиди.

Ортомол Феритл плюс е терапевтичен подход със сложен състав, който осигурява хранителна подкрепа за третиране проблемите на мъжкия фертилитет. В резултат на хранителните си свойства, микронутриентите, съдържащи се в Ортомол Фертил плюс могат да окажат благоприятен ефект върху качеството на сперматозоидите, по-специално върху броя и подвижността им.

Правилното комбиниране е от изключиелно значение, тъй като определени микронутриенти са важни за формирането и съзряването на сперматозоидите. Тъй като ефектите на тези микронутриенти се допълват е добре да се осигури една балансирана комбинация.

Ортомол Фертил плюс може да бъде прилаган като полезна добавка за подкрепа на други медицински техники за борба с нарушенията на фертилитета.

Производител: Ортамол , Германия