Козметика

Репелент срещу комари и кърлежи с евкалиптово масло аерозол спрей 75мл

арт. № 16072
Възможност за:
Консултация с фармацевт
Проверка на пратката
Връщане до 7 работни дни
Тип продукт: Спрей Подходящ за:: Възрастни, 7 - 12 год., 2 - 6 год. Пол: Унисекс Вид продукт: Биоциден продукт Начин на приложение: външно
Производител: lumi Insect Здравни проблеми: Защита от насекоми
Луми Инсект Репелент спрей срещу комари и кърлежи с евкалиптово масло предпазва и от кърлежи до 6 часа.
620лв
В наличност
бр.
Бърза поръчка
Lumi Insect Repellent е висококачествен репелент, осигуряващ до 7-часова защита от комари и тигрови комари. Продуктът дължи своя ефект на специалната си формула, включваща евкалиптово масло, чиято миризма отблъсква насекомите, и DEET. За възрастни и деца над 2 години.

Състав: N, N-диетил-мета-толуамид-9.7g/100g; масло от Eucaliptus globulus, хидратирано, циклизирано/ Цитридиол – 0.99g/100g. Съдържа цитронел, цитронелол, евкалиптол, линалол и лимонен.

Начин на употреба: Нанася се върху откритите части на тялото – крайници, шия и/или лице, изложени на ухапване. Да не се нанася в близост до устата или очите! Да не се пръска директно върху лицето, а да се нанася с ръка. Да се нанася най-малкото количество необходимо за омокряне на к ожата. Препоръчва се прилагане най-много 2 пъти на ден. Да не се прилага при деца до 2 годишна възраст. За деца от 2 до 12 години об работката да се извършва от възрастен, който нанася биоцида върху дланите на ръцете си и обтрива кожата на детето. Репелентът да не попада върху дланите на детето, за да се избегне поглъщане и контакт с очите. При деца да се прилага внимателно на ограничени открит и части на тялото, а останалите да се защитават от дрехи. Да не се използва върху наранена или раздразнена кожа. При кожна реакция д а се спре прилагането. При прилагане на закрито да се не вдишва аерозола и помещенията да се проветряват добре. Ръцете да се измиват  обилно с вода и сапун преди ядене, пиене и т.н.
Използвайте биоцидни продукти с повишено внимание. Преди употреба винаги четете етикета и информацията за продукта.

Опаковка: 75 мл

Производител: Lumi Insect