Козметика

Ревитал Витамин Ц с удължено освобождаване 500 мг.

арт. № 11347
Възможност за:
Консултация с фармацевт
Проверка на пратката
Връщане до 7 работни дни
Производител: Vitar

Ревитал Витамин Ц с удължено освобождаване се препоръчва при: срив на имунната система, респираторни заболявания, грип, вирусни инфекции, чести боледувания.

1650лв
В наличност
бр.
Бърза поръчка

Ревитал Витамин Ц е специална формула с удължено освобождаване на активната субстанция в продължение на 12 часа. Всяка капсула Ревитал Витамин Ц съдържа 500мг витамин С, получен по специална технология на кристална гранулация. Резултатът е гранули с различни размери, които се освобождават постепенно в продължение на целия ден.

Тъй като организмът не може да трупа запаси от витамин Ц, той използва само това количество, от което има нужда в даден момент. Продължителното освобождаване води до по-висока ефективност от приема.

Ревитал Витамин Ц с удължено освобождаване подсилва имунната ситема. Предпазва от грип и вирусни заболявания. Подпомага бързото възстановяване на организма.

Ревитал Витамин Ц с удължено освобождаване се препоръчва за общо укрепване на организма, за подобряване състоянието на кожата, костите, ставите, сърдечно-съдовата и нервната система.

Състав: аскорбинова киселина 500 мг.

Дозировка: Приемайте 1 капсула Ревитал Витамин Ц дневно

Опаковка: 30 капсули

Производител: Vitar, Полша