Козметика

Шипково масло, комплекс, 100 капсули

арт. № 11583
Възможност за:
Консултация с фармацевт
Проверка на пратката
Връщане до 7 работни дни

Капсулите от шипково масло са полезни за: имунната система, нервната система, сърдечно-съдовата система, главния мозък, щитовидната жлеза и др.

1500лв
Изчерпана наличност

Шипково масло, комплекс

Съдържание:

Студено пресовано масло от семена на шипка (Rosa canina L.) – 70%, студено пресовано масло от гроздови семки, Витамини Е, K1 и D3.

Шипковото масло е единственото растително масло, което съдържа в натурален вид уникалния здравословен комплекс от:
- Естествен витамин А
- Естествени масни киселини: Омега-3 (33%), Омега-6 (44%), Омега-9 (14%)
- Антиоксиданти

Начин на употреба:

Приема се по една капсула 2 пъти дневно, препоръчително сутрин и вечер преди хранене. 

Полезни качества:

Шипковото масло се извлича от семената на шипката чрез метода на студено пресоване. Това означава, че маслото е 100% чист натурален продукт, който съдържа само естествени високоефективни биологични съставки (витамини, мастни киселини, антиоксиданти, и биофлавоноиди), които са изключително важни за нашето здраве.

Полезни ефекти и приложение:

1. Имунната система – подсилва и активира имунните функции и защита на организма при непълноценно хранене и при неблагоприятни климатични (есенно-зимни) условия.
2. Нервната система – за преодоляване на стреса, при психически разстройства, сезонни неразположения, депресивни състояния, подтиснатост и др.
3. Сърдечносъдовата система – за подобряване на сърдечната дейност, заздравяване на кръвоносните съдове, подобряване на кръвообръщението и кръвното налягане.
4. Главният мозък – за подпомагане на умствената дейност.
5. Щитовидната и подстомашната жлеза
6. Биологичните мембрани във всички органи и тъкани
7. Антиоксидните защитни функции на организма
8. Превенция на раковите заболявания, макуларна дегенерация и всички заболявания свързани с недостиг на незаменими мастни киселини в приеманата храна.
9. Здравето и регенерирането на кожата, костите и ноктите – посредством забавяне на процесите на стареене (Антиейджинг ефект)

Да не се превишава препоръчителната доза! Не заменя разнообразното хранене! Да не се употребява от деца, бременни и кърмещи жени!

Опаковка: 100 капсули

Производител: Тобекс Ко