Козметика

Старопланински мехлем за хемороиди, 60 мл.

арт. № 11786
Възможност за:
Консултация с фармацевт
Проверка на пратката
Връщане до 7 работни дни

Старопланинският мехлем е билкова комбинация при хемороиди и анални фисури, която бързо елиминира болката и сърбежа, действа антисептично.

2700лв
Изчерпана наличност

Старопланински мехлем за хемороиди, 60 мл.

Внимателно подбраните природни съставки в комбинация с традиционната изработка, напълно природна суровинна основа, дават на този крем изключително, а може да се каже дори и магично действие.

Старопланински мехлем за хемороиди е природен продукт, при който лековити билки и вещества успешно премахват последвалите развития, предизвикани от хемороиди.

За приготвянето на Старопланинския мехлем за хемороиди използваме етерични масла от три вида билки: Невен (Calendula officinalis), кантарион (Hypericum perforatum), както и Бял равнец (Achillea millefolium). Ланолин, който също участва в състава на мехлема представлява животинска по произход мас, която се добива при обработка на овча вълна и действа благотворно на наранена и болна тъкан. Заедно с това Ланолин представлява и много силен природен емулгатор, т.е. обединява всички съставки в мехлема, а притежава и значителни свойства на консервант.

Предимства:

- Много бързо елиминира болката и сърбежа;
- Лесно се абсорбира и улеснява приема;
- Спира влошаването и притежава силно антисептично действие;
- По време на приема не е необходимо да се спазват никакви диети, но е препоръчително да се избягва алкохол, горещи и пикантни храни и кафе;
- Противопоказания няма;

Предназначение:

Старопланинският мехлем действа благоприятно при:
- Хемороиди;
- Анални фисури.

Съдържание:

Вазелин, Ланолин, Екстракт от прополис, Екстракт от невен, Жълт кантарион, Екстракт от бял равнец.

INCI: Petrolatum, Lanolin, Propolis ex, Calendula Officinalis fl. ex., Hypericum Perforatum ex., Achillea Millefoium ex.

Начин на употреба:

Кремът се нанася 2-3 пъти дневно върху проблемната кожа и около нея.

Само за външна употреба. Да не се използва непрекъснато повече от 30 дни. Да не се употребява от хора, страдащи от диабет. Да не се нанася върху наранена кожа. Да се избягва контакт с очите. При контакт с очите измийте обилно с вода.

Опаковка: 60 мл.