Козметика

Старопланински мехлем за кокоши трън и брадавици, 15 мл.

арт. № 11785
Възможност за:
Консултация с фармацевт
Проверка на пратката
Връщане до 7 работни дни

Мехлемът съдържа билкови екстракт и салицилова киселина, които успешно третират кокоши трън, брадавици, кондиломи, фиброми и мехури на стъпалото.

2700лв
Изчерпана наличност

Старопланински мехлем за кокоши трън и брадавици, 15 мл.

Старопланинският мехлем за кокоши трън и брадавици може да окаже изключително силно кератолично действие на ЧПВ (човешки папилома вирус) в синергия с много силно активни билкови съставки.

Старопланинският мехлем съдържа екстракти от Дебелец (Semperuivum Tektorum), Бръшлян (Hedera Helix), Мента (Menta Piperita), както и Салицилова киселина. Комбинацията от съставки са изключително ефикасни в борбата срещу ЧПВ. В мехлема има природна целулоза, която е разтворена в органичен разредител и заедно с лековитото действие на билките, намира болното място и предотвратява достъпа на кислород до него, което е от основно значение за неговото елиминиране.

Предимства:

Резултати от изследвания показват, че Старопланинският мехлем за кокоши трън и брадавици притежава много силно кератолично действие срещу ЧПВ. Отбелязано е значително подобряване и регенерация на засегнатата кожа при хора, които използват мехлема минимум 7 дни според начина на употреба.

За разлика от други продукти и методи, след прилагането на Старопланинския мехлем за кокоши трън и брадавици, няма нужда от поставяне на марли, бинтове, памук и т.н. По този начин не се стига до по-голям натиск на болното място, което най-често причинява допълнителна болка.

Старопланинският мехлем за кокоши трън и брадавици не напада и не вреди на здравата тъкан!

Предназначение:

Старопланинският мехлем действа благоприятно при:
- Кокоши трън;
- Мехур на стъпалото;
- Генитална брадавица (кондилома);
- По-големи брадавици на врата и тялото (Фиброми);
- Брадавици на ръката.

Съдържание:

Екстракт от дебелец, Екстракт от бръшлян, Екстракт от мента, Салицилова киселина, целулоза, натурално масло, органичен разтворител..

INCI: Extract Sempervivum tectorum L. , Extract Hedera helix, Extract Mentha Piperita, Sallycilum, Celuloza, Natural oil, Organic solvent.

Начин на употреба:

За нанасяне върху кожата. Водата, накисването, душът и миенето не пречат на мехлема.

Нанесете тънък слой от мехлема върху засегнатата зона. Изчакайте няколко минути докато попие изцяло. Прилагайте процедурата 2 пъти на ден.

По време на процедурите не използвайте превръзки или компреси върху засегнатите области. След седмия ден от процедурата изплакнете обилно с гореща вода с цел омекотяване на кожата.

Да се избягва контакт с очите. При попадане в очите измийте обилно с вода. Преди употреба направете тест за чувствителност! При наличие на обрив или зачервяване не използвайте продукта!

Да не се използва от деца! Да не се използва по време на бременност. Продуктът не се препоръчва за хора, страдащи от диабет!

Опаковка: 15 мл.