Козметика

Старопланински мехлем за псориазис и екзема, 60 мл.

арт. № 11787
Възможност за:
Консултация с фармацевт
Проверка на пратката
Връщане до 7 работни дни

Старопланинският мехлем е билкова комбинация, която има благоприятно действие при екземи, псориазис, акне, циреи, микоза и розацея.

2900лв
Изчерпана наличност

Старопланински мехлем за псориазис и екзема, 60 мл.

Старопланинският мехлем е природен продукт с единствената формула, която успешно премахва възпалителните процеси по кожата. Притежава много силен противовъзпалителен, антибактериален, антисебореен ефект. Неговото действие е, ако можем така да се изразим, магично.

Изключително ефикасен е при лечението на екземи (дерматит, който се изразява в зачервяване, сърбеж и белене на кожата), много е ефикасен при третирането на псориазис, където след месец третиране се стига до драстично подобрение и премахване на наранена, болна и засегната кожа. Акне (младежки пъпки), цирей по кожата, ухапвания от насекоми, микоза (гъбична болест по съпалата), са само част от проблемите, които Старопланински мехлем за псориазис и екземи успешно и крайно ефикасно отстранява. Крайно ефикасен при лечението и третирането на измръзнали части на тялото, заради ясно изразено действие, подсилващо циркулацията на кръвта и се препоръчва за превантивна употреба при хора, които се излагат на крайно ниски температури, каквито са планинари, ловци, любители на природата и т.н.

Предимства:

- Не съдържа кортикостероиди;
- Няма агресивно влияние върху кожата;
- Лесно се абсорбира;
- Много бързо елиминира болката и сърбежа.

Предназначение:

Старопланинският мехлем действа благоприятно при:
- Екземи;
- Псориазис;
- Акне;
- Циреи;
- Микоза;
- Розацея.

Съдържание:

Вазелин, Ланолин, Ихтамол, Екстракт от вечерна иглика, Екстракт от жълт кантарион, Рибено масло, Салицилова киселина.

INCI: Petrolatum, Lanolin, Ichthammol, Oeanothera Biennis ex, Hypericum Perforatum ex. Fish oil, Salicylic acid.

Начин на употреба:

Мехлемът се нанася веднъж до два пъти на ден, най-вече сутрин, на тънък слой и хубаво се втрива. След втриването не увивайте третираното място с найлон, фолио и подобни. Можете да покриете третираното място само с марля или памучна кърпа (за да се предпази от мръсни чаршафи и бельо).

Само за външна употреба. Да се избягва контакт с очите. При контакт с очите измийте обилно с вода.

Опаковка: 60 мл.