Козметика

Systane / Систейн гел капки за очи 10мл

арт. № 10556
Възможност за:
Консултация с фармацевт
Проверка на пратката
Връщане до 7 работни дни
Производител: Alcon

СИСТЕЙН ГЕЛ КАПКИ
ОВЛАЖНЯВАЩ ГЕЛ ЗА ОЧИ

2935лв
В наличност
бр.
Бърза поръчка

СИСТЕЙН ГЕЛ КАПКИ
ОВЛАЖНЯВАЩ ГЕЛ ЗА ОЧИ
Моля прочетете внимателно съдържанието на тази инструкция и я запазете, защото може да поискате да я прочетете отново.
ОПИСАНИЕ:
Systane gel drops Овлажняващ гел за очи е подходящ за употреба през деня и през нощта и осигурява облекчение на симптомите при умерена и тежка степен на сухо око. Съставът е специално създаден с цел да овлажнява и възстановява очната повърхност, предпазвайки я от допълнително увреждане.
Systane gel drops Овлажняващ гел за очи е стерилен разтвор, съдържащ polyethylene glycol 400 (полиетилен гликол 400), hydroxypropyl guar (хидроксипропил гуар), sorbitol (сорбитол), aminomethylpropanol (аминометилпропанол), boric acid (борна киселина), potassium chloride (калиев хлорид), sodium chloride (натриев хлорид), edetate disodium (динатриев едетат) и POLYQUAD (polyquaternium-1 / поликвартениум-1) 0.001% - консервант.
УПОТРЕБА (Показания):
Systane gel drops Овлажняващ гел за очи е медицинско изделие, предназначено за терапия на сухо око. Осигурява временно облекчение на очни симптоми като дискомфорт, парене и дразнене, причинени от сухота в окото.
ПРОТИВОПОКАЗАНИЯ (Причини да не се използва):
Хората, алергични към някое от веществата, изброени в състава на Systane gel drops Овлажняващ гел за очи, не трябва да използват този продукт.
ИНСТРУКЦИИ ЗА УПОТРЕБА:
Systane gel drops Овлажняващ гел за очи може да се използва толкова често, колкото е необходимо, през деня или през нощта. Може да се прилага и за третиране на сухо око, свързано с използването на контактни лещи, като се накапе преди поставянето на контактните лещи и след тяхното отстраняване. Разклатете добре преди употреба. Поставете капки в окото и премигнете.
ВНИМАНИЕ:
Необходимо е да следвате всички съвети на Вашия лекар, както и всички указания за правилната употреба на продукта, описани в инструкцията за употреба и върху опаковката. Ако почувствате дискомфорт в окото, който не преминава, прекалено сълзене, промени в зрението, или зачервяване на окото, консултирайте се с Вашия лекар, тъй като проблемът може да стане по-сериозен.
ПРЕДПАЗНИ МЕРНИ:
Н допирайте апликатора-капкомер на бутилката до никакви повърхности, за да избегнете евентуално замърсяване.
Сложете капачката веднага след употреба.
Да се съхранява при стайна температура.
Бутилката трябва да се съхранява добре затворена, когато не се използва.
Да се използва преди изтичането на срока на годност, отбелязан върху опаковката.
Разтворът трябва да се изхвърли три месеца след първоначалното отваряне на опаковката.
Да се съхранява на място, недостъпно за деца.
ОПАКОВКА:
SYSTANE Gel Drops Овлажняващ гел за очи, стерилизиран чрез комбинация от пара и филтрация, се доставя в пластмасови бутилки с обем от 3 ml до 10 ml (или опаковка, съдържащи няколко бутилки).
ПРЕДСТАВИТЕЛ ЗА БЪЛГАРИЯ, ВНОСИТЕЛ И ДИСТРИБУТОР:
АЛКОН БЪЛГАРИЯ ЕООД, България.
ПРОИЗВОДИТЕЛ:
Alcon Laboratories, Inc., САЩ.