Козметика

Титан регенеринг, за здрави стави и подвижност, 100 гр.

арт. № 11649
Възможност за:
Консултация с фармацевт
Проверка на пратката
Връщане до 7 работни дни

ТИТАН регенеринг подсилва здравината на целия скелет, подпомага, възстановяването на ставите и мускулите, подобрява подвижността.

3000лв
Изчерпана наличност

Титан регенеринг, за здрави стави и подвижност

- За по-добро здраве, мобилност, сила и гъвкавост на ставите
- Включва уникален комплекс от нискомолекулни протеини и колаген тип 2, които са лесни за усвояване от организма

ТИТАН регенеринг подсилва здравината на целия скелет, подпомага дейността и правилното функциониране, възстановяването на ставите и мускулите, подобрява подвижността, подпомага възстановяването на хрущялната тъкан, подпомага и повишава плътността на костната тъкан и издръжливостта на целия гръбначен стълб.

ТИТАН регенеринг помага при разтягане и разкъсвания на мускулни влакна, сухожилия и ставни връзки, както и спомага за тяхното по-бързо и правилно възстановяване.

Продукта е подходящ за прием след оперативна намеса. Подпомага по-бързото и правилно зарастване на прорезни рани, пробождания, порязвания и разкъсвания на кожна тъкан.

При прием има положителен ефект върху здравината на косата, кожата, ноктите и костите.

Основната функция на ТИТАН регенеринг е да премахва частично или напълно увредена, фиброзна тъкан и на нейно място да се изгради нова здрава функционална тъкан с нормална структура.

За постигането на положително въздействие върху организма, препоръчваме приемането на продукта най-малко три месеца. При положително повлияване, може да се продължи приемането още при по-малки поддържащи дози. В случаите на изтощени организми, приемането може да продължи пет или шест месеца.

ТИТАН регенеринг не е лекарствен продукт и не отменя предписаните Ви медикаменти. За приема му не е нужна консултация с лекар.

Съдържание:

Протеинов-колагенов комплекс от животински произход, глюкозамин сулфат, хиалуронова киселина, хондроитин.

Начин на употреба:

Препоръчва се ТИТАН регенеринг да се приема в дневна доза: на всеки 20 кг телесно тегло 5 гр. /1 супена лъжица/. Приема се 2 пъти дневно сутрин и вечер 1 час преди хранене в продължение на 90 дни.

Пример: при 80 кг телесно тегло се вземат по 2 супени лъжици сутрин и 2 супени лъжици вечер, 1 час преди хранене.

Продукта се смесва с няколко лъжици кисело мляко, фреш, сок, булъон, вода и друга любима напитка. Да не се превишава препоръчителната доза.

Профилактичен режим: 1 супена лъжица сутрин /1час преди закуска/.

Опаковка: 100 гр.

Производител: Титан