Козметика

Uriage Bariesun Слънцезащитен лек флуид за лице SPF50+ 30 мл

арт. № 16056
Възможност за:
Консултация с фармацевт
Проверка на пратката
Връщане до 7 работни дни
Тип продукт: крем Подходящ за:: Възрастни Пол: Унисекс Вид продукт: Дермокозметика Начин на приложение: външно
Производител: Uriage Марка: Bariesun Здравни проблеми: Слънцезащита

Предотвратява клетъчното увреждане и фотостареенето, причинено от UV и синята светлина, благодарение на технологията "Skin Shield", в комбинация с Термалната вода Uriage и патент за защита на теломерите

2990лв
2542лв
В наличност
бр.
Бърза поръчка

Обогатен с Термална вода Uriage, този лек флуид, подходящ и за най-чувствителната кожа, защитава кожата от UVA - UVB лъчи и синя светлина. Със специално създадена технология “skin shield” за защита от фотостареене.
Продуктът попива бързо, без да оставя бели следи.
Неговият джобен формат го прави много удобен за използване навсякъде и по всяко време.

Предотвратява клетъчното увреждане и фотостареенето, причинено от UV и синята светлина, благодарение на технологията "Skin Shield", в комбинация с Термалната вода Uriage и патент за защита на теломерите. Нов комплекс, с последна генерация филтри, осигуряващи висока защита срещу UV-лъчите.

Предимства на Uriage Bariesun Слънцезащитен лек флуид за лице SPF50+ 30 мл:

Предотвратява фотостареенето

Термалната вода Uriage се бори срещу негативните ефекти на слънцето, защитава кожната бариера и клетъчната ДНК от увреждане*.

Защитава от UV лъчи

С най-нова генерация филтърен комплекс, осигуряващ много висока защита срещу UVA и UVB лъчите и свободните радикали, флуидът гарантира широкоспектърно UVA-UVB покритие и много висока толерантност.

- Некомедоногенен - Тестван под дерматологичен контрол
- По-хидратирана кожа за 30 мин
- Бързо попива
- Ултралека текстура
- Невидим финал

- ЕКОЛОГИЧЕН ПРОДУКТ

• Ангажимент към планетата:
Дерматологични лаборатории Uriage са част от "1% for the Planet", подкрепяйки опазването на околната среда, като даряват 1% от приходите на Bariésun в световен мащаб.

• Екологично проектирана опаковка:  Рециклируема опаковка

Активни съставки:
UVA-UVB-филтърен комплекс - Защита от синя светлина — [ПАТЕНТ ​​BARIESUN] — [ПАТЕНТ ЗА ЗАЩИТА НА ТЕЛОМЕРИТЕT] — Термална вода Uriage — Витамин Е — Aquaspongines

Начин на употреба:
Преди излагане на слънце, нанесете обилно количество от продукта върху желаните зони. Повтаряйте регулярно, особено след изпотяване, плуване или подсушаване с хавлия. Дори когато сте добре защитени, редуцирайте максимално излагането на слънце. Не излагайте бебета и малки деца директно на слънце. Нанасянето на недостатъчно количество от продукта намалява нивото на защитата ви.

Опаковка: 30 мл

Производител: Uriage, Франция