Козметика

Ванда | Лековита напитка с джинджифил, шизандра и стевия, 15 сашета

арт. № 11463
Възможност за:
Консултация с фармацевт
Проверка на пратката
Връщане до 7 работни дни
Производител: Vanda

Ванда | Лековита напитка с джинджифил, шизандра и стевия - Лековита, разтворима напитка от джинджифил, шизандра и стевия. Не съдържа глутен, кофеин или захар. Подходяща за вегетарианци и вегани.

1830лв
Изчерпана наличност

Ванда | Лековита напитка с джинджифил, шизандра и стевия

- 100% натурален продукт
- Разтворима лечебна напитка
- Не съдържа глутен! Не съдържа кофеин!
- Веган продукт

Джинджифил

Джинджифилът (Zingiber officinale), наричан още Исиот или Имбир съдържа витамини В1, В2, В3, В5, В6, В9, С, Минерали: калций, магнезий, желязо, манган, фосфор, калий, натрий, цинк.

Чаят, в който се съдържа джинджифил ускорява процесите на метаболизма. Благодарение на съдържащите се терични масло джинджифилът успешно се бори с простудни заболявания, гадене, стомашни разстройства, артритни болки. Чаят от джинджифил притежава противовъзпалително и имуностимулиращо действие, естествен антиоксидант.

Шизандра (китайски лимонник)

Шизандра (Schisandra chinensis) притежава уникален вкус, защото комбинира солено, сладко, горчиво, люто и кисело.

Плодовете на Шизандара се използват в традиционната медицина, където се счита за една от 50-те фундаментални билки.

Химическият състав се включва шизандрин, деоксишизандрин, гомин и префомасин.

Шизандра е адаптоген - действа за детоксикация и възстановяване на черния дроб, бъбреците, подпомага сърдечно-съдовата дейност, зрението. Растението действа благоприятно на имунната система, мускулната система, нервната система. Шизандра действа и при астма, суха кашлица, полова слабост, анемия, психична слабост, атерокслероза.

Стевия

Стевията или медена билка е известна на човечеството преди повече от 1,5 хиляди години.

Стевия успешно се използва при лечение на диабет. Стевията има благоприятен ефект при онкологични заболявания, срив на имунната система, стрес, нарушения в кръвоносната система, хипертония, стомашно-чревни заболявания.

Регулярното използване на Стевията нормализира нивото на захарта в кръвта. Тя е "извор на живота" за болни от захарен диабет. Въздейства положително на мастния обмен, заздравява сърдечно съдовата система, понижава нивата на холестерина в кръвта, способства за изхвърляне на токсините и шлаката на организма.

Съдържание:

Натурален заместител на захарта: Стевия, еритритол, силициев диоксид, екстракти: Джинджифил (Zingiber officinale), Шизандра (Schisandra chinensis).

Не съдържа захар! Не съдържа глутен!

Хранителна стойност на 100 g:

Енергия: 0 kcal / 0 kJ

Начин на употреба:

Гореща напитка:
Изсипете съдържанието на 1 саше в 170-180 мл. вода с температура 50-60 С. Разбъркайте и се насладете на аромата и въздействието на напитката.

Разхладителна напитка:
Изсипете съдържанието на 1 саше в 170-180 мл. хладка вода. Разбъркайте и се насладете на аромата и въздействието на напитката.

Препоръчителен дневен прием: 1-3 сашета

Опаковка: 15 самостоятелно опаковани сашета

Производител: Ванда, България