Козметика

Викс пакет простуда и грип

арт. № 11355
Възможност за:
Консултация с фармацевт
Проверка на пратката
Връщане до 7 работни дни
Производител: TEVA
Викс пакет за простуда и грип е нужен във всяка аптечка през зимния сезон. Трите продукта са идеална комбинация при симптоми на настинка и грип. Подходящи са при висока температура, втрисане, кашлица и хрема.
3243лв
Изчерпана наличност
Викс АнтиГрип Макс е предназначен за облекчаване на симптоми на простуда и грип.Викс АнтиГрип Макс - максимална сила на действие при симптоми на простуда и грип

Висока температура
Главоболие
Болки в тялото
Болки в гърлото
Запушен нос
Викс АнтиГрип Макс съдържа две активни съставки:

парацетамол (1000 mg) - болкоуспокояващо средство (аналгетик). Той е ефективен срещу болки, включително главоболие и възпалено гърло, и също така може да понижава температурата (антипиретик).
фенилефринов хидрохлорид (12,2 mg) - назален деконгестант, който намалява отока на носните проходи и така облекчава запушения нос.
Дозировка: Възрастни: 1 саше на всеки 4-6 часа според необходимостта.Юноши (на възраст над 15 години): 1 саше на всеки 6 часа според необходимостта.Да не се приемат повече от 4 сашета за всеки 24 часов период.Начин на приложение:Приема се като топла напитка, разтворен във вода.Изсипете едно саше от праха в чаша със стандартен размер и напълнете с гореща, но не вряща вода (около 250 ml). Оставете да изстине до температура, подходяща за пиене.
Опаковка: 10 сашета
Производител: Teva

Викс АнтиГрип Комплекс е предназначен за облекчаване на симптомите на простуда и грип.

Висока температура
Главоболие
Болки в тялото
Болки в гърлото
Запушен нос
Кашлица
Викс АнтиГрип Комплекс съдържа три активни съставки:

парацетамол (500 mg) - болкоуспокояващ продукт (аналгетик). Той е ефективен срещу болки, включително главоболие и възпалено гърло, и също така може да понижава температурата (антипиретик).
гвайфенезин (200 mg) - разводнява секрета, което помага да се облекчи гръдната кашлица;
фенилефринов хидрохлорид (10 mg) - назален деконгестант, който намалява отока на носните проходи и така облекчава запушения нос.
Дозировка: Възрастни и деца над 12-годишна възраст: 1 саше на всеки 4-6 часа, както е указано.Не приемайте повече от 4 сашета на всеки 24-часов период. Начин на приложение:Приема се като топла напитка, разтворен във вода.Изсипете едно саше от праха в чаша със стандартен размер и напълнете с гореща, но не вряща вода (около 250 ml). Оставете да изстине до температура, подходяща за пиене.
Опаковка: 10 сашета

Викс Синекс Алое и Евкалипт е спрей за нос, използван за локално облекчаване на симптомите на запушен нос, свързани с настинка или ринит.Викс Синекс Алое и Евкалипт 0,5 mg/ml спрей за нос

Бързо отпушва носа
Действа продължително
Носи успокояващ и освежаващ ефект
Съдържание:

оксиметазолинов хидрохлорид 0,5 mg/ml
сух екстрат от алое
цинеол (евклипт)
левоментол
Дозировка: Викс Синекс Алое и Евкалипт 0,5 mg/ml спрей за нос, разтворДозировка: Възрастни и деца над 10 год.: 1-2 впръсквания във всяка ноздра 2-3 пъти дневноДеца на възраст от 6 до 10 год.: 1 впръскване във всяка ноздра 2-3 пъти дневно

Начин на приложение:
Свалете капачката. Дръжте бутилката изправена с накрайника в ноздрата. Затворете другата ноздра.
Впръскайте и едновременно дишайте дълбоко през носа. Повторете с другата ноздра.
Възрастни и деца над 10 години могат да повторят стъпки 1 и 2 един път, ако е необходимо.
Избършете накрайника с влажна и чиста кърпа и поставете предпазителя от прах незабавно след приложение.

Опаковка: 15 ml стъклена бутилка, с дозираща помпа
Производител: Teva