Козметика

Витаголд Максофен при проблеми в кръста и гърба х 30 капсули

арт. № 11770
Възможност за:
Консултация с фармацевт
Проверка на пратката
Връщане до 7 работни дни
Подходящ за:: Възрастни Вид продукт: хранителни добавки Лекарствена форма: Капсули Начин на приложение: Перорално
Производител: VitaGold Здравни проблеми: Болка, Болки в ставите и мускулите, Възпален нерв

Иновативната формула на Максофен от 8 активни съставки, го прави единственият продукт, който едновременно намалява болката, отока и възпалението, регенерира периферните нерви и подхранва ставния хрущял.

3990лв
В наличност
бр.
Бърза поръчка

Активните съставки в Максофен имат комплексно действие, което подпомага всички процеси в периферната нервна система и опорно-двигателния апарат.


Максофен е хранителна добавка със силен положителен ефект при хора с различни оплаквания, като има изключителен профил на безопасност. Повлиява ефективно болките и възпалението в гърба, кръста и ставите, като същевременно редуцира отока и ускорява възстановяването и при травми на периферната нервна система и опорно-двигателния апарат.


Забравете обездвижването и си върнете работоспособността с Максофен! Неговото революционно действие ще ви помогне да стъпите отново на крака и да се върнете към активния начин на живот, който обичате!


Максофен е ефективен при:

- Болки в гърба, кръста, шията и ставите;
- Дискова херния, дископатия, плексит, радикулит, ишиас, лумбаго, невралгии, полиневропатии и други заболявания на периферната нервна система;
- Притиснат и възпален нерв;
- Чести спортни травми и прекомерни натоварвания;
- Хирургични интервенции;
- Дегенеративни и възпалителни ставни заболявания.


Активни съставки:


Серациопептидаза – всяка капсула съдържа 45.0 mg/99000IU

Това е ензим, притежаващ белтъчна структура, който се извлича от бактерията Serratia marcescences.  Серациопептидазата се използва в медицината предимно в Европа и Япония, като средство за възстановяване на ставно-мускулни заболявания. Тя има свойството да блокира медиаторите на възпалението, като намалява болката и отока в тъканите и ускорява възстановяването.


Уридинмонофосфат – всяка капсула съдържа 50mg

Уридинмонофосфат е пиримидинов нуклеотид, който участва в синтеза на нуклеинови киселини. По този начин уридинмонофосфат спомага за стимулиране на невронния метаболизъм и увеличава невронната проводимост. Положителния ефект върху периферната нервна система определя намаляване на основните симптоми като болката и възпалението.


Хеликс комплекс максима – всяка капсула съдържа 50mg

Хеликс комплекс максима съдържа специални протеини, извлечени от охлюви, които подхранват ставния хрущял, ставни връзки и сухожилия.


Куркума – всяка капсула съдържа 100 mg

Екстрактът от куркума блокира освобождаването на медиатори на възпалението. Нейното действие спомага за намаляване на развитието на възпалителни и дегенеративни ставни заболявания. Изследване, публикувано в изданието The Journal of Alternative and Complementary Medicine през 2009г., доказва, че куркумата има същия противовъзпалителен и болкоуспокояващ ефект като ибупрофен. Куркумата проявява и изключително антиоксидантно действие, като се бори с действието на свободните радикали.


Пиперин – всяка капсула съдържа 5mg

Пиперинът е естествен алкалоид с мощно противовъзпалително действие, като значително увеличава бионаличността и ефективността на куркумата.


Екстракт от Босвелия – всяка капсула съдържа 50 mg

Босвелия, позната още като “Индийска лиана” е дърво, чиито плодове притежават благоприятни свойства за ставите. Екстрактът от босвелия се използва в Аюрведа още от древни времена за намаляване на ставните възпаления и забавяне на дегенеративните процеси. Съставката въздейства положително при заболявания като остеоартрит, ревматоиден артрит, бурсит и тендонит. Екстракта от босвелия притежава клинично-доказани противовъзпалителни свойства.


Фолиева киселина – всяка капсула съдържа 400 µg

Фолиевата киселина подпомага регенерацията на аксоните и функционалното възстановяване на периферната нервна система след травми. Освен това, действа като превенция срещу образуването на кристали от мононатриев урат, които се отлагат в ставите и причиняват артрит.


Витамин B12 – всяка капсула съдържа 3 µg

Витамин B12 допринася за поддържане на миелиновата обвивка на нервните клетки и подпомага действието на уридинмонофосфат.


Максофен е в опаковка от 30 капсули, достатъчни за един месец.


Начин на употреба и дозировка:

Витаголд препоръчва прием на 1 капсула дневно, 30 мин преди хранене. Не се препоръчва на деца под 12 години, бременни и кърмещи жени.


Странични действия: Не са наблюдавани в посочените дози. Да не се превишава препоръчаната дневна доза! Продуктът не е лекарствено средство! Да не се използва като заместител на разнообразното хранене!


Опаковка: 30 капсули

Производител: „ВитаГолд“ ЕООД


Разгледайте и другите продукти от категорията. Ако имате нужда от съвет може да се консултирате с квалифициран магистър фармацевт, който ще ви помогне в избора!Абонирайте се за нашия бюлетин, за да научавате първи актуалните промоционални предложения и интересни новини.