Козметика

Витаголд Реставит Еликсир за здрави стави

арт. № 11775
Възможност за:
Консултация с фармацевт
Проверка на пратката
Връщане до 7 работни дни
Производител: VitaGold

Витаголд Реставит Еликсир представлява хранителна добавка под формата на сироп в подкрепа на ставите и костите, защитава, подхранва и забавя увреждането на ставния хрущял.

4990лв
Изчерпана наличност

Витаголд Реставит Еликсир представлява хранителна добавка под формата на сироп в подкрепа на ставите и костите, защитава, подхранва и забавя увреждането на ставния хрущял.

Витаголд Реставит Еликсир предпазва от преждевременно износване на ставите при усилени ставни натоварвания при спортистите. Подходящ е за употреба по време на рехабилитация след ставни травми (счупване, навяхване, изкълчване).

Витаголд Реставит Еликсир има мощен противовъзпалителен и болкоуспокояващ ефект

Витаголд Реставит Еликсир съдържа:

D-Глюкозамин сулфат. D-Глкозаминът е най-чистата форма на глюкозамин. Той е естествена градивна част на ставите, който се синтезира чрез глюкозата и неговата основна функция е да поддържа нормалното състояние и здравето на ставите и съединителната тъкан. Глюкозаминът действа болкоуспокоително и противовъзпалително, осигурява нормалното състояние на сухожилията, ставната течност и ставните връзки. Глюкозаминът в Реставит е под формата глюкозамин сулфат, която се усвоява най-добре от организма. Глюкозамин сулфатът е формата, която преминава от кръвта към ставите, подпомагайки синтеза на хрущялната тъкан.

Хондроитин сулфат - Гликозамингликан, една от най-важните съставки на съединителната тъкан (сухожилията и ставите). Предотвратява навлизането на вода и хранителни вещества във възпалените сухожилия и ставите. В същото време той пропуска други вещества в съединителната тъкан. Това е много важно свойство, тъй като по принцип съединителната тъкан няма добро кръвоснабдяване.В резултат на действието на хондроитина заздравявянето на заболелите стави и сухожилия става много по-бързо.

МСМ (метилсулфонилметан) - Подпомага образуването на колаген и намалява възпаленията. Източник е на сяра, като подпомага синтеза на серин и метионин.

Хиалуронова киселина - Стимулира синтеза на колаген и еластин.

Ликопен - Има мощно антиоксидантно действие и подпомага организма в борбата му с вредните свободни радикали.

Алое вера - Противовъзпалително и мощно болкоуспокояващо действие.

Цинк - Подпомага усвояването на калций от организма. подобрява обмяната на веществата в организма.

Състав:

   Глюкозамин: 1500 mg;

   Хондроитин: 1000 mg;

   МСМ: 500 mg;

   Колаген (Collagen): 35 mg;

   Хиалуронова киселина (Hyaluronic acid): 10 mg;

   Алое вера (Aloe vera): 280 mg;

   Ликопен (Likopen): 10 mg;

   Витамини:

       C: 120 mg;

       D3: 10 mkg;

   Минерали:

       Цинк (Zn) - 10 mg.

Начин на прием и дозировка:

Приемайте по 30 ml преди хранене сутрин.

Препоръчителен прием продължителност - не по-малко от 6 месеца.

Опаковка: 473 мл. и 946 мл.

Производител: „ВитаГолд“ ЕООД, България