Козметика

Vitella Иктамо паста 30 гр.

арт. № 11914
Възможност за:
Консултация с фармацевт
Проверка на пратката
Връщане до 7 работни дни
Подходящ за:: Възрастни Пол: Унисекс Вид продукт: медицинско изделие, козметичен продукт Лекарствена форма: унгвент Начин на приложение: външно Съхранение: На сухо и защитено от светлина място, при температура до 25 градуса. Да се съхранява на място недостъпно за деца.
Производител: BENEMEDO Здравни проблеми: Акне, Атопична кожа, Гъбички, Псориазис, Суха кожа

VitellaИктамо паста подпомага възстановяването на проблемната кожа. Има антибактериално действие, помага за лечение на акне, себорея, периорален дерматит, псориазис и някои гъбични заболявания, особено на лицето.

1944лв
В наличност
бр.
Бърза поръчка

Vitella Иктамо паста е предназначен за хора със суха и атопична кожа, на която се появяват мехури и пукнатини в острата фаза и които получават сърбеж в същото време. Пастата също помага за лекуване на акне, себорея, периорален дерматит, псориазис и някои гъбични заболявания, особено на лицето.

Vitella Иктамо паста се препоръчва особено за дългосрочни, ежедневни грижи за кожата и на деца, тъй като пастата не съдържа консерванти, парабени или оцветители и не е ароматизирана.

Vitella Иктамо паста съдържа ихтиол и цинков оксид. Оптималното съчетание на тези вещества помага за успокояване и възстановяване на проблемните участъци от кожата. Ихтиол действа като противовъзпалително и антибактериално средство, ограничава растежа на клетките на гъбичките, потиска възпаленията, омекотява втвърдената кожа и увеличава циркулацията на кръв в кожата. Цинковия оксид има успокояващ ефект и помага значително за регенерацията на кожата.

Като се има предвид, че Vitella Иктамо изсушава леко кожата, е добре да се използва заедно с Vitella Екстрем витамин мехлем на определени интервали.

Активни съставки: ихтиол, цинков оксид.

Опкаовка: 30 гр.

Производител: BENEMEDO, Швейцария.