Козметика

Yoskine Kirei Lifting Дневен и нощен лифтинг крем с 3 Форми на Ретинола 50мл

арт. № 11671
Възможност за:
Консултация с фармацевт
Проверка на пратката
Връщане до 7 работни дни
Тип продукт: крем, крем за лице Подходящ за:: Възрастни Пол: Унисекс Вид продукт: Козметичен продукт Начин на приложение: външно
Производител: Yoskine Здравни проблеми: бръчки, Зряла кожа

Yoskine Kirei Lifting Дневен и нощен крем с изключителна формула комбинираща 3те най-ефикасни форми на чистия ретинол. Моментално запълва бръчките, изглажда и повдига кожата

3690лв
В наличност
бр.
Бърза поръчка

YOSKINE KIREI LIFTING (KIREI означава КРАСОТА на Японски)

IN-YO е японското име за Ин и Ян –Две противоположни, но и взаимно балансиращи се сили, които осигуряват постоянен поток на енергия и хармония в природата. Вдъхновени от тази философия, в сътрудничество с японската компания Rohto Pharmaceuticals Group, учените на YOSKINE R&D развиват IN-YO TECHNOLOGY, която действа върху кожата на две нива. Първо IN’DETOX технологията почиства токсините в кожата, подготвяйки я да абсорбира активните съставки. След това YO’ACTIVE подпомага приемането на активните съставки в кожните клетки. Резултатът е млада и регенерирана кожа.

Активни състваки:

EXTRA 3x RETINOL COMPLEX: Луксозен комплекс от три форми на ретинола: молекуларен, липозомен и сферулитен. Осигурява дълбоко обновяване на кожата и я запълва, намалявайки дължината, дълбочината и ширината на бръчките.

V-SHAPE LIFT: Мощна формула, която повдига долните части на лицето, за да подобри контура на лицето.

STAIN BLUR: Усъвършенстващ кожата комплекс, който намалява появата на порите и гарантира безупречно гладка кожа.

Начин на употреба: Нанасяйте всяка сутрин и вечер на почистената кожа на лицето и врата. За по-добър ефект използвайте заедно с YOSKINE KIREI LIFTING околоочен крем и 60-Second Instant Lifting елексир.

Опаковка: 50мл

Производител: Yoskine, Япония