Козметика

Zano Inspire компресорен инхалатор за деца и възрастни

арт. № 11170
Възможност за:
Консултация с фармацевт
Проверка на пратката
Връщане до 7 работни дни
Производител: Юникомс

Zano Inspire е компресорен инхалатор, който осигурява ефективна аерозолна терапия с медикаменти, предназначени за лечение на бронхит, астма, алергии и други респираторни заболявания.

11738лв
В наличност
бр.
Бърза поръчка

Zano Inspire компресорен инхалатор е подходящ за цялото семейство. Осигурява доба аерозолна терапия с лекарства при лечение на астма, алергии и други заболявания на дихателните пътища. Може да се използва при лека настинка за овладяване на състоянието.

Zano Inspire е тих, което го прави по лесен за употреба от деца. Нивото на шум от 55 децибела се равнява на нивото на шум от разговор вкъщи, като по този начин малките деца не се плашат от него.

Zano Inspire е компактен. Той е малък и тежи едва 200гр. Удобен за носене в чанта.

Zаnо Inspire произвежда частици със среден размер 3,8 μm (MMAD), което осигурява равномерно разпределение на аерозолното лекарство във всяка част на белите дробове по време на целия процес на инхалация.

Zano Inspire има по-малко от 0.8 мл остатъчен обем на течността, което позволява ефективното доставяне на по-висока доза от медикамента с по-малка загуба.

В кутията на Zano Inspire ще откриете 16 забавни стикера, за да може  всяко дете да пресъздаде своя Zano Inspire инхалатор.

Опаковката съдържа пълен комплект от консумативи:

  •          Инхалационна чашка
  •          Инхалационна тръба
  •          Мундщук
  •          Маска за деца
  •          Маска за възрастни
  •          Адаптер

Гаранция: 3 години

Производител: UniComs Switzerland GmbH