Козметика

Зелена глина, вентилирана, на прах, 500 гр.

арт. № 11584
Възможност за:
Консултация с фармацевт
Проверка на пратката
Връщане до 7 работни дни

Зелената глина е високо енергийна, бори се с процеса на стареене, тонизира нервната система и целия организъм, спомага за общото прочистване на организма.

1050лв
В наличност
бр.
Бърза поръчка

Зелена глина, вентилирана, на прах

Зелената глина е силна и ценна, тъй като се добива от природночистите приморски райони на Сицилия. Съдържанието на зелената глина изобилства от всички елементи на морската вода.

Препоръчва се за приготвяне на глинена вода, която ще освежи и пречисти вашия организъм.

Зелената глина има бактерицидно действие. Тя помага при зарастване на рани и за бързото възстановяване на тъканите. Използва се при лечение на акне, краста, абцеси, изгаряния.

Зелената глина има силно антитоксично действие и засилва естествения имунитет на организма.

Зелената глина е отлично средство против бръчки и пъпки.

Приготвяне на глинена вода

Поставете една лъжичка зелена глина в чаша вода. Разбъркайте и изчакайте 5 мин. да се утаи. След това се пие само течността, без утайката.

Предимства:

високо енергийна , бори се с процеса на стареене, добър антидепресант, тонизира нервната система и целия организъм, връща доброто настроение, реминерализира, източник на природни микроелементи, спомага за общо пречистване, притежава общи противовъзпалителни свойства, препоръчва се за възпаление на стомаха и червата и общо изтощение.

Указания за употреба:

използвайте сутрин. Разтворете една чаена лъжичка глина в чаша минерална вода, разбъркайте добре и оставете да престои 5 мин. Изпийте водата, оставяйки утайки на дъното на чашата. В случай на диария, хранително отравяне или отравяне с лекарство, излагане на радио-излъчване, утайката може да се приема в период от 1 до 2 седмици.

Странични ефекти: няма странични ефекти за пиене само на глинена вода. Ако се приема и утайката, може да предизвика запек.

Химически състав:

силициев двуокис (SiO2) — 35,20%; алуминий (Al2O3) — 9,80%; титан (TiO2) — 0,20%; желязо (Fe2O3)— 4,40%; магнезий (MgO) — 3,80%; калций (CaO) — 26,70%; натрий (Na2O) — 0,40%; калий (K2O) — 0,40%; олигоелементи — 0,1%; пепел — 19,00%. Капацитет на катионен обмен — добър.

Опаковка: 500 гр.

Производител: БалевБио