Козметика

Амброзия Имуностимулант - мед, млечице, прополис, прашец, 700 гр.

арт. № 11566
Възможност за:
Консултация с фармацевт
Проверка на пратката
Връщане до 7 работни дни
Производител: Амброзия

"Имуностимулант" е истински пчелен, лечебен и натурален продукт, който съдържа натурален български мед, пчелно млечице, прополис и пчелен прашец.

2520лв
В наличност
бр.
Бърза поръчка

Имуностимулант - мед, млечице, прополис, прашец

- 100% натурален продукт
- Произведен в китното Лудогорие
- Без добавена захар и глюкоза!
- Не съдържа антибиотици и пестициди!

"Имуностимулант" е истински пчелен, лечебен и натурален продукт, който съдържа натурален български мед, пчелно млечице, прополис и пчелен прашец. Лековитите съставки на "Имуностимулант" го правят един от най-комплексите и ефикасните продукти за подсилване на имунната система.

Натурален Български мед
Пчелният мед не е регламентирано лекарствено средство, обаче хилядолетният опит на народната медицина, както и по-новите проучвания на съвременните клиницисти му отреждат място сред природните продукти с лечебно действие.

Целебната му сила е известна още от древността: той не дразни стомаха и се усвоява лесно от организма, помага при редица заболявания и успокоява нервната система.

В действителност медът е незаменима храна в ежедневното меню на човека. И това се дължи най-вече на забележителния му състав: витамини от групите А, В, С, К, Е, органични киселини, ензимите инвертаза, липаза и много химични елементи, които се срещат в кръвта в съвсем малки количества.

Още Хипократ е описал меда като отлично средство за укрепване на организма. Според него медът действа подмладяващо на организма и благоприятно при стомашно-чревни и чернодробни заболявания. За разлика от обикновената захар, която, попаднала в стомаха, за да бъде усвоена от организма, се нуждае от разграждане и при големи количества повишава съдържанието на холестерина в кръвта и води до затлъстяване, захарите в меда в комбинация с фитонцидите, минералните вещества, витамините и органичните киселини го правят много по-ценно за човешкия организъм енергетично и лечебно средство. Той е по-полезен дори от лекарствата.

Пчелно млечице
„Суперхраната“ на пчелата Майка. Изключително богато на витамини (особено от групата B), микроелементи, ензими, органични киселини. Млечицето спомага увеличаването на хемоглобина, засилва защитните функции на организма, предпазва от различни заболявания, действа тонизиращо и укрепващо.

Прополис
„Антибиотикът“ на пчелите. Прополисът има силно изразено противовъзпалително и антимикотично действие. Отлично средство за борба с инфекции, настинки и вируси. Много подходящ за профилактика, особено през сезона на грипа.

Пчелен прашец
„Храна за шампиони“. Пчелният прашец е много богат на аминокиселини – съдържа ги всичките. Това му качество, заедно и с другите витамини, минерали и микроелементи, които има, го правят много мощна и универсална хранителна добавка. Изключително полезен за хора с анемии, при проблеми с простата, при алергии, при остеопороза, хронична умора.

Съдържание:

Мед, пчелно млечице, прополис и пчелен прашец.

Произведено в: гр. Лозница, България

Рег.№: BG1715004

Начин на употреба:

За възрастни: по 1 супена лъжица сутрин, преди хранене.

За деца над 3 год.: по 1 чаена лъжица сутрин, преди хранене.

Опаковка: 700 гр. в стъклен буркан

Производител: Амброзия