Козметика

Aroma Defence Репелентни Лепенки с аромат на Цитронела - 6 бр/оп.

арт. № 11488
Възможност за:
Консултация с фармацевт
Проверка на пратката
Връщане до 7 работни дни
Тип продукт: Гривна против комари Подходящ за:: 7 - 12 год., 2 - 6 год., 0 - 2 год. Пол: Унисекс Вид продукт: козметичен продукт Начин на приложение: външно
Производител: GEO NUTRITION Здравни проблеми: Ухапвания от насекоми

Aroma Defence Репелентни Лепенки с аромат на Цитронела - натурална защита от комари, кърлежи и бълхи

300лв
В наличност
бр.
Бърза поръчка

Aroma Defence Репелентни Лепенки с аромат на Цитронела - натурална защита от комари, кърлежи и бълхи.

Етеричното масло от цитронела е едно от най-ефективните средства за справяне насекоми. То се извлича от лимонена трева, която традиционно присъства в състава на продукти срещу комари, кърлежи, мухи и др.

Цитронелата не убива гадинките, но им действа силно отблъскващо. Съдържа терпени, които блокират невронните пътища на насекомите, възпрепятствайки свободното им движение.

Цитронелата се използва в много от ароматизиращите продукти от 50 години насам. Освен че прогонва досадните гадинки, цитронелата е подходящо средство за неутрализиране на неприятните миризми в различни помещения. Може да се използва и за „освежаване” на ума, тъй като действа тонизиращо и успокоява симптомите при нервно напрежение и депресия.

За разлика от повечето продукти против кърлежи и комари, цитронелата не съдържа химични и вредни вещества. Тя има силно противогъбично действие и е нетоксична!

„Усмихнатите” лепенки съдържат 100% натурално масло от цитронела. Те притежават силно отблъскващо действие. Изключително удобни са, тъй като не се лепят върху кожата, а могат да се поставят върху дрехи, обувки, детски колички и легла, палатки и др.!

Лепенките действат както в закрити помещения, така и на открито! Където и да ги употребявате – в офиса, у дома, на училище, докато спортувате или си почивате на открито, на лов и риболов… те действат винаги и навсякъде!

Лепенките могат да се използват няколко пъти – достатъчно е просто да ги приберете във фолиото и да ги запазите за повторно ползване. Активното вещество е 100% чисто масло от цитронела!

Репелентните лепенки не предизвикват алергични реакции! Не оставят петна!

Опаковка: 6 броя

Производител: Китай