Козметика

Aroma Defence Спинър гривна за деца с аромат на цитронела и здравец

арт. № 11485
Възможност за:
Консултация с фармацевт
Проверка на пратката
Връщане до 7 работни дни
Тип продукт: Гривна против комари Подходящ за:: 7 - 12 год., 2 - 6 год. Пол: Унисекс Вид продукт: козметичен продукт Начин на приложение: външно
Производител: Aroma Defence Здравни проблеми: Ухапвания от насекоми

Aroma Defence Спинър гривна за деца с аромат на цитронела и здравец e естествен продукт за защита от комари и кърлежи.

700лв
В наличност
бр.
Бърза поръчка

Спинър гривна “Aroma Defence” за деца с аромат на цитронела и здравец e естествен продукт за защита от комари и кърлежи.
Коя е най-ефективната естествена защита срещу кърлежи и комари, на която можете да се доверите? Това е ароматното масло от цитронела, разбира се! Маслото от цитронела (лимонена трева) е безопасен и удачен вариант дори за най-малките!

-Модерна, екологична, гарантирано ефективна и безопасна силиконова гривна за деца, напоена с натурално, свежо масло от цитронела и гераниол!

-Водоустойчива! 100% натурална! НЕ съдържа биоциди!

-Отблъсква кърлежите, както и всички летящи, пълзящи и жилещи насекоми, осигурявайки защита в радиус повече от 2 метра!

-За употреба на открито – спорт, отдих, пикник, край морето или басейна, и в закрити помещения – у дома, в градината, в училището!

-Просто поставете гривната на китката на детето и завъртете спинъра, за да се чувствате спокойни, където и да се намирате!

Спинър гривна “Aroma Defence” за деца се предлага в четири цвята – синя, червена, розова и кафява!

През пролетта и лятото всички искаме да прекарваме повече време на открито – в парка, на пикник, на вилата или пък на морския бряг – изборът е богат. Единственият неприятен момент са насекомите, които се явяват веднага щом дойде хубавото време. Сред тях най-досадни са комарите – потенциални преносители на зарази, които понякога могат да бъдат дори опасни за здравето.
Със затопляне на времето изпълзяват и кърлежите, които обичат топлите, сенчести и с висока влажност места. Освен районите с висока тревиста растителност, горски пътеки, поляни, пасища и ливади, кърлежите обитават и по-оживени места като градинки и паркове, вилни зони, къмпинги.

Как да си осигурим защита от гадинките, без да използваме продукти, съдържащи опасни за здравето химикали? Перфектно решение в случая е етеричното масло от цитронела, което традиционно се влага в натуралните средства за отблъскване на кърлежи, комари, мухи и др.

Маслото от цитронела е добър източник на терпени / терпеноиди – химични съединения, открити в състава на растенията, които блокират невронните пътища на кърлежите и много от насекомите, и възпрепятстват свободното им движение. Гераниол е другият естествен компонент, който ефективно отблъсква летящите и пълзящите натрапници. Гераниолът представлява монотерпеноид, също съдържащ се в състава на маслото от цитронела, в здравеца и други растения.
Съдържание:
Силикон, напоен с масло от цитронела (лимонена трева) и гераниол. 100% натурален състав.

Начин на употреба: Спинър гривна “Aroma Defence” за деца е подходяща за употреба на открито при спорт, отдих, пикник и в закрити помещени-дома, градината, училището. Поставете Спинър гривна “Aroma Defence” за деца на китката на детето и завъртете спинъра за ароматно забавление.

Съвети за безопасност: да се пази от неконтролиран достъп на деца. Да се избягва контакт с очите. При контакт с очите или алергична реакция изплакнете обикно с вода и потърсете медицинска консултация.

Водоустойчива. 100% натурално. Без биоциди.
Произведено в Китай