Козметика

CaliVita Аргинин Плюс табл. х100

арт. № 11277
Възможност за:
Консултация с фармацевт
Проверка на пратката
Връщане до 7 работни дни
Подходящ за:: Възрастни Пол: Унисекс Вид продукт: хранителни добавки Лекарствена форма: таблетки Начин на приложение: Перорално
Производител: CaliVIta International Здравни проблеми: мускулен растеж

Аргининът е аминокиселина, която участва във функционирането, развитието и регенерацията на мускулите.

8180лв
В наличност
бр.
Бърза поръчка

CaliVita Аргинин Плюс табл. х100

Аргининът е аминокиселина, която участва във функционирането, развитието и регенерацията на мускулите. Като прекурсор на азотния окис, който разширява кръвоносните съдове, аргининът допринася за поддържане на кръвообращението и кръвоносните съдове в добро здравословно състояние. Освен това, стимулира отделянето на растежен хормон и инсулин.

Една таблетка Аргинин Плюс предоставя толкова l-arginine колкото 4.5 kg орехи!
 
Аргининът и другите аминокиселини са едни от най-важните природни защитници на черния дроб. Аргининът предпазва от развитие на тумори, допринася за синтеза на растежния хормон и подпомага поддържането на здрава имунна система.
 
Аминокиселината метионин подпомага неутрализирането на свободните радикали и така защитава клетките.
 
Друга, още по-ефикасна съставка за неутрализиране на свободните радикали е L-цистеинът, особено ако се комбинира с други антиоксиданти, главно селен. L-цистеинът защитава клетките от вредните лъчения, черния дроб и мозъка от вредните влияния на алкохола и цигарите. Заедно с аргинина има детоксикираща функция.
 
Аргининът и орнитинът помагат и за изхвърлянето на вредния амоняк от организма, като по този начин оптимизират неговата работата.
 
500
mg
L-Аргинин
50
mg
Алфа-кетоглутарова киселина
600
µg
Манган
Неактивни съставки: *Вещества с естествен произход: микрокристална целулоза (стабилизатор), антислепващи агенти (калциев карбонат, силициев двуокис, магнезиев стеарат), стеаринова киселина (емулгатор), натрий кроскармелоза (подсладител), пълнители (нишесте, фармацевтична глазура).
 
Начин на прием: Приемайте по 1 таблетка дневно.
 
ВНИМАНИЕ! Продуктът не се препоръчва на диабетици, тъй като оказва влияние върху секрецията на инсулин! Не се препоръчва при бременност и кърмене! Пациенти на медикаментозна терапия, например понижаващи кръвното налягане средства, диуретици или антикоагуланти, трябва да се консултират с лекар преди да приемат аргинин.
 
Опаковка: 100 табл. 
Производител: CaliVita International