Козметика

CaliVita екстракт от полинезийско Нони, 90 капс.

арт. № 11363
Възможност за:
Консултация с фармацевт
Проверка на пратката
Връщане до 7 работни дни
Подходящ за:: Възрастни Пол: Унисекс Вид продукт: хранителни добавки Лекарствена форма: Капсули Начин на приложение: Перорално
Производител: CaliVIta International Здравни проблеми: Антиоксиданти, Злокачествени образования

CaliVita екстракт от полинезийско Нони - може да повишат съпротивителните сили на организма, подсилвайки имунната система и да допринесат за неговата детоксикация

9240лв
В наличност
бр.
Бърза поръчка
CaliVita екстракт от полинезийско Нони

Този продукт, съдържа 400 мг нони под формата на капсули. Специалните компоненти на плода нони могат да повишат съпротивителните сили на организма, подсилвайки имунната система и да допринесат за неговата детоксикация, като по този начин да подпомогнат възстановяването на здравето.

Morinda Сitrifolia (нони) е храст без прецедент в растителния свят, чиято родина са Полинезия, Таити и Хавайските острови. Наричат го “кралица на плодовете” заради изключителните му възможности за защита на имунната система. Екстракта от плод на Нони е богат на витамини, минерални вещества (натрий, калий, желязо манган и магнезий), 18 аминокиселини и ензими, задоволяващи дневните потребности на организма. Други активни вещества, които се съдържат в нони са: ксеронин, проксеронин, скополетин и дамнакантал.

Една от най-важните съставки на нони е Damnacanthal, способстваща образуването на т.нар. T– и B– клетки, както и за формирането на оптимално равнище на лимфоцити и фагоцити. Тази съставка служи като своеобразен надзирател при процеса на деление на клетките и тъканите и “не позволява” те да се изродят. Осигурява оптимална работа на имунната система. Активните елементи, ксеронин (Хeronine) и проксеронин, също подобряват работата на имунната система и имат антидепресивно действие. Тези вещества усилват отделянето на ендрофин, чието действие се изразява в подтискане на болката и подобряване на настроението.

Специалните активни вещества, съдържаши се в Noni, също увеличават взаимодействието между клетките, усилвайки по този начин способността им да регенерират. Noni притежава и други изключителни качества, като възможност за нормализиране на клетъчните процеси, подобряване на метаболизма, активиране на защитните механизми на организма срещу възпалителни процеси. Най-важното му качество е, че има антиалергично действие.

Съвкупността от вещества, съдържащи се в плода нони, заедно оказват положително влияние върху общото самочувствие и помагат за запазване на здравето.

 
СЪДЪРЖАНИЕ
400 mg Нони плод
Неактивни съставки: *Вещества с естествен произход: желатин (желиращ агент).
 
Дозировка: 1 капсула дневно на празен стомах
Опаковка: 90 капс.
Производител: CaliVita International