Козметика

CaliVita Мултивитамини за бременни и кърмачки х120 табл.

арт. № 11330
Възможност за:
Консултация с фармацевт
Проверка на пратката
Връщане до 7 работни дни
Подходящ за:: Възрастни Пол: Жени Вид продукт: хранителни добавки Лекарствена форма: таблетки Начин на приложение: Перорално
Производител: CaliVIta International Здравни проблеми: Бременност

CaliVita Мултивитамини за бременни и кърмачки -за формирането на кръвта на плода, за здравословното развитие на имунната, костната и нервната система, както и за укрепване на майчиния организъм.

5990лв
В наличност
бр.
Бърза поръчка

При бременните жени, младите майки и дори при тези, които се подготвят за бременност, е изключително важно да се посрещнат нарасналите потребности от витамини и минерали. Съдържащите се в New Life желязо, витамин C, витамините B, калций и магнезий са жизненоважни за формирането на кръвта на плода, за здравословното развитие на имунната, костната и нервната система, както и за укрепване на майчиния организъм. Освен това, фолиевата киселина участва в изграждане тъканите на майката и в подържане на нормално психическо състояние по време на бременността; същевременно е от първостепенна важност и за развитието на нервната система на плода.

При още нероденото дете, при което всяка молекула на тялото пряко зависи от състоянието на организма на майката, само чрез правилно хранене могат да бъдат избегнати много заболявания и когато бебето се роди ще бъде здраво и ще е получило всичко, което гарантира нормалното му развитие по-късно. Така, че отговорността е огромна!

Съдържание:
325 mg Калций
112.5 mg Магнезий
60 mg Витамин C
10 mg Холин
9 mg Витамин B3
8 mg Цинк
7.5 mg Витамин E
4.16 mg Витамин A
4 mg Желязо
4 mg Пантотенова киселина
1 mg Витамин B2
1 mg Витамин B6
1 mg PABA (пиро-амид-бензоена киселина)
1 mg Манган
1 mg Мед
0.8 mg Витамин B1
400 µg Фолиева киселина
25 µg Йод
10 µg Витамин D3
1 µg Витамин B12
 
Неактивни съставки: *Вещества с естествен произход: микрокристална целулоза (стабилизатор), пълнители (натрий кроскармелоза, талк), антислепващи агенти (стеаринова киселина, магнезиев стеарат) калиев хлорид (емулгатор), фармацефтична глазура (глазиращ агент).
ВНИМАНИЕ!
Съдържанието на големи количества витамин В може да придаде на урината характерен цвят и мирис. Тъй като продуктът е с високо съдържание на активните съставки, ако сте алергични към някоя от тях не го приемайте или преди това се консултирайте с лекар!

Дозировка: По 1 таблетка със закуската и 1 таблетка с вечерята, или по предписание.
Опаковка: 120 таблетки

Производител: CaliVita International