Козметика

CaliVita Сок от органично Нони и органични плодове

арт. № 11358
Възможност за:
Консултация с фармацевт
Проверка на пратката
Връщане до 7 работни дни
Производител: CaliVIta International

CaliVita Сок от органично Нони и органични плодове - намаляват възпалителните процеси, които протичат в тялото и подпомагат здравословните функции в клетките, включително и размножаването на клетките.

15800лв
В наличност
бр.
Бърза поръчка
CaliVita Сок от органично Нони и органични плодове
Моринда цитрифолия (както наричат Нони в Полинезия) е специален екзотичен плод, който съдържа значим брой жизненоважни нутриенти, аминокиселини, витамини и минерали.
 
Те намаляват възпалителните процеси, които протичат в тялото и подпомагат здравословните функции в клетките, включително и размножаването на клетките. Тези процеси допълнително се подсилват от тройния ефект на органичните нар, череша и грозде, които са добавени към сока от органично нони, и му придават интензивен плодов вкус.
 
Активните съставки на сока от полинезийско Нони идват от девствената природа на Полинезия, докато тези на сока от органично нони се набавят от сертифицирани органични ферми.
Сокът от органично Нони в комбинация с органични плодове дава енергия, повишава съпротивителните сили на организма и подкрепя грижите за здравето.

 

СЪДЪРЖАНИЕ
23900 mg Органично сертифициран Нони плод
3200 mg Концентриран сок от бяло грозде
2200 mg Концентриран сок от органични черни череши
1300 mg Концентриран сок от органичен нар
Неактивни съставки: натурален аромат от малина, пектин, лимонена киселина, витамин С (аскорбинова киселина)
Дозировка: 2 супени лъжици (30 ml)
Производител: CaliVita International