Козметика

CaliVita Сок от полинезийско Нони, 946 мл.

арт. № 11364
Възможност за:
Консултация с фармацевт
Проверка на пратката
Връщане до 7 работни дни
Подходящ за:: Възрастни Пол: Унисекс Вид продукт: хранителни добавки Лекарствена форма: сок Начин на приложение: Перорално
Производител: CaliVIta International Здравни проблеми: Детоксикация, Злокачествени образования, Имунитет

CaliVita Сок от полинезийско Нони - съдържа специални активни вещества, притежаващи изключителни имунозащитни свойства.

16690лв
В наличност
бр.
Бърза поръчка
CaliVita Сок от полинезийско Нони

Morinda citrifolia (наричана Нони) е екзотичен плод, растящ в тропическите части на Полинезия. Плодът съдържа специални активни вещества, притежаващи изключителни имунозащитни свойства. Polinesian Noni и Organic Noni са два продукта, богати на витамини, ензими, аминокиселини и минерали, предназначени да подкрепят здравето. Те поддържат здравословното функциониране на клетките и нормалното клетъчно деление. Освен това, намаляват възпалителните процеси в организма. Нони притежава антибактериално, антивирусно и антигъбично действие и подпомага детоксикацията на черния дроб.

С произход от контролирани екологични стопанства, плодовете на Organic Noni са ароматизирани с малини, също от органични стопанства. Докато Polinesian Noni идва от девствената природа, Organic noni произхожда от стопанства, сертифицирани като органични.

Morinda Сitrifolia (нони) е храст без прецедент в растителния свят, чиято родина са Полинезия, Таити и Хавайските острови. Наричат го “кралица на плодовете” заради изключителните му възможности за защита на имунната система. Екстракта от плод на нони е богат на витамини, минерални вещества (натрий, калий, желязо манган и магнезий), 18 аминокиселини и ензими, задоволяващи дневните потребности на организма. Други активни вещества, които се съдържат в нони са: ксеронин, проксеронин, скополетин и дамнакантал.

Една от най-важните съставки на нони е Damnacanthal, способстваща образуването на т.нар. T– и B– клетки, както и за формирането на оптимално равнище на лимфоцити и фагоцити. Тази съставка служи като своеобразен надзирател при процеса на деление на клетките и тъканите и “не позволява” те да се изродят. Осигурява оптимална работа на имунната система. Активните елементи, ксеронин (Хeronine) и проксеронин, също подобряват работата на имунната система и имат антидепресивно действие. Тези вещества усилват отделянето на ендрофин, чието действие се изразява в подтискане на болката и подобряване на настроението.

Специалните активни вещества, съдържаши се в Noni, също увеличават взаимодействието между клетките, усилвайки по този начин способността им да регенерират. Noni притежава и други изключителни качества, като възможност за нормализиране на клетъчните процеси, подобряване на метаболизма, активиране на защитните механизми на организма срещу възпалителни процеси. Най-важното му качество е, че има антиалергично действие.

Съвкупността от вещества, съдържащи се в плода нони, заедно оказват положително влияние върху общото самочувствие и помагат за запазване на здравето.

 
Morinda Сitrifolia
Това е вечнозелен храст, чиято родина са Полинезия, Таити и Хавайските острови. Независимо от това, че височина му варира от малък храст до растение, достигащо до 10 метра, ценни са неговите плодове, с невероятно богат състав.
Екстрактът от плода съдържа 18 различни аминокиселини и ензими, задоволяващи дневните потребности на организма. Аминокиселините са основните градивни единици на протеините. Минералите в плода (натрий, калий, желязо манган и магнезий) допринасят за здравословните дневни потребности на организма от тези вещества. Заедно с витамините оказват благотворно влияние за нормализиране на клетъчните процеси, подобряване на метаболизма и активиране на защитните механизми срещу възпалителни процеси. Нони притежава изключителни възможности за защита на имунната система. Най-важното му качество е, че има антиалергично действие. Свойствата на специалните активни вещества, увеличават взаимодействието между клетките, усилвайки по този начин способността им да регенерират. Един от най-важните активни елементи е веществото, наречено проксеронин. От проксеронина в черния дроб се произвежда ксеронин, който е жизненоважен за нашия организъм, тъй като участва в различни физиологични процеси. Тези две вещества влизат в състава на ензимите, участват при процеса на деление на клетките и могат да подпомогнат правилното функциониране на имунната и хормоналната системи.
 
 
СЪДЪРЖАНИЕ
5000 mg Нони плод
 
Неактивни съставки: *Вещества с естествен произход: пречистена вода, фруктоза (подсладител), лимонена киселина, органичен аромат на червена боровинка, гума ксантан (стабилизатор), калиев сорбат (консервант).
 
Дозировка: 2 супени лъжици на ден (30ml)
Опаковка: 946 мл.
Производител: CaliVita International