Козметика

CaliVita Low Deuterium Oxy Crystal 50 мл

арт. № 11321
Възможност за:
Консултация с фармацевт
Проверка на пратката
Връщане до 7 работни дни
Подходящ за:: Възрастни Пол: Унисекс Вид продукт: Хранителни добавки Лекарствена форма: течна Начин на приложение: Перорално
Производител: CaliVIta International Здравни проблеми: Антиоксиданти

CaliVita Вода с нисък деутерий и високо съдържание на стабилизиран кислород - повлиява благоприятно транспорта на кислород в кръвта и клетките, да подобри нашето общо състояние, концентрация и работоспособност.

15800лв
В наличност
бр.
Бърза поръчка
CaliVita Вода с нисък деутерий и високо съдържание на стабилизиран кислород
 
Тежката вода е химично съединение, подобно на обикновената вода, в което вместо обикновен водород, с кислородът е свързан водородният изотоп деутерий.
 
Тази вода е с по-голяма молекулна маса от обикновената вода и има същите химични свойства като нея, но нейните физични свойства леко се различават. Това подсказва, че приемът на облекчена от деутерий вода е значително по-полезна за нашия организъм.
 
Стабилизираният кислород е кислород в молекулярната си форма. Основното му предимство е антимикробно, а употребата му е с цел да унищожи вредните организми. Някои изследователи смятат, че приемът на стабилизиран кислород повишава концентрацията на свободен кислород в кръвта.

Поради голямото количество отпадъци и замърсяването на околната среда чистата питейна вода става все по-рядко съкровище, без което, обаче, не можем да съществуваме. Водата пренася различни хранителни вещества (витамини, минерални соли) до клетките. Тя участва също така и в процесите на дишане и терморегулация.

 
Подобно на водата, кислородът също е жизнено необходим за нас. Кислородът помага на организма да изгражда и поддържа силна и здрава имунна система. През последните години, обаче, съдържанието на кислород във въздуха непрекъснато намалява; следователно ние получаваме все по-малко от него.
 
Питейната вода с недобро качество, замърсеният въздух, нездравословният начин на живот, както и стресът, характеризиращ нашето време, могат да доведат до функционални нарушения в организма.
 
Как може да ни помогне Low Deuterium Oxy Crystal®?
Low Deuterium Oxy Crystal® представлява концентрат на магнитно структурирана вода с ниско съдържание на деутерий, обогатена със стабилизиран кислород. Благодарение на своите характеристики тя може да повлияе благоприятно транспорта на кислород в кръвта и клетките, да подобри нашето общо състояние, концентрация и работоспособност.
 
Нейната добре подредена физическа структура осигурява допълнителна енергия и кислород. Посредством структурните промени на водата в тялото, тя допринася за хармонизиране на физическите и химически процеси, които се извършват в организма.
 
Магнитно структурираната вода е с по-висока плътност от обикновената вода. Тя повишава стабилността на молекулите и спомага за поддържане на стабилността на клетките.
 
Стабилизираният кислород подобрява снабдяването на клетките с кислород, активизира метаболизма, изпълва тялото с енергия, подпомага абсорбцията и усвояването на витамините, минералите и билките, подобрява спортните постижения.
 
Водата с намалено съдържание на деутерий забавя процеса на клетъчно деление, т. е., “остаряването” на тялото. Същевременно, по този начин се намалява честотата на неправилните деления на клетките.
 
Редовната консумация на вода с намалено съдържание на деутерий, обогатена със стабилизиран кислород, може да подпомогне и процесите на детоксикация.
 
Кога се препоръчва?
Когато желаете да енергизирате тялото си и да подобрите физическата си форма.
Когато се занимавате редовно с тежък физически труд или спортувате.
В програми за чистене и детоксикация на организма.
Ако сте изложени на вредните ефекти на цивилизацията.
 
 
 
СЪДЪРЖАНИЕ :
Пречистена вода с намалено съдържание на деутерий
 
Високо съдържание на стабилизиран кислород
 
ВНИМАНИЕ!
При бременност, кърмене или други медицински показания, се консултирайте с лекар!
 
Обърнете специално внимание, продуктът да не попада в очите или на лигавиците!
 
Да не се използва неразреден!
 
Винаги следвайте точно указанията за разреждане!
 
Дозировка: 3 пъти на ден по 10 капки разтворени в 200ml вода
Опаковка:  50 мл.
Производител: CaliVita International