Sendo Economy Електронен апарат за кръвно налягане

арт. № 105
Електронен апарат за кръвно налягане SENDO Economy
Апарат за самостоятелно измерване на кръвното налягане.
всички продукти от:
SENDO →

възможност за:

Безплатна доставка

Консултация с маг. фармацевт

Проверка на пратката

Връщане до 7 работни дни

83,33 лв.

изчерпано

Този продукт в момента е изчepпaн и не може да бъде поръчан. При интерес можете да изпратите заявка - ние ще се свържем с Вас.

Апарат за самостоятелно измерване на кръвното налягане
Измерване на кръвно налягане
Седнете удобно на стол с изправен гръб, стъпете с двата крака на земята. Поставете лявата си ръка на маса в леко присвито положение.
Силно притискане от навит ръкав може да попречи на точното измерване.
Говоренето и движението по време на измерването могат да повлияят на точността на измерването.
Убедете се, че маркерът сочи в цветната линия с надпис „proper fit range"
По време на измерването маншета трябва да е на нивото на сърцето.
Натиснете бутона START.
Забележка: Ако искате да прекратите измерването, натиснете бутона START,Измерването е завършено когато на дисплея се появи резултатът, както е показано на графиката.
След измерването натиснете бутона START, за да изключите апарата. Забележка: Устройството има функция за автоматично изключване, за да се удължи живота на батерията.
Гаранция: 5 години
Съвети за точно измерване:
Отпуснете се преди да измерите кръвното си налягане. Ако сте превъзбудени или под емоционален стрес, това може да повлияе на стойностите на кръвното налягане и пулса.
Кръвното налягане варира постоянно, в зависимост от това каква физическа активност сте извършвали или какво сте консумирали. Приемането на течности също може да предизвика вариации на кръвното налягане.
SENDO Advance е програмиран да измерва кръвното налягане на базата на пулса. Ако имате много слаб пулс или много силна аритмия, те могат да повлият на измерването.
Ако устройството засече състояние, което не е нормално, то ще спре измерването и ще се появи символ за грешка на дисплея. Разгледайте символите на дисплея, описани по-долу, за да разберете причината.
Устройството е предназначено за измерване на кръвното налягане на възрастни. Консултирайте се с вашия доктор, преди да използвате апарата върху дете. Децата не трябва да се оставят да боравят с апарата без надзор от възрастен.
Устройството е предназначено за измерване на кръвното налягане в домашни условия, а не за поставяне на диагноза и лечение.

Свързани продукти