Категории Филтри
Подходящ за:
Пол
Вид продукт
Здравни проблеми
Лекарствена форма
Начин на приложение
Цени:
33.90 170.00

Козметика

SENDO

(5)
Сортирай:
Вече почти 40 години инженерите в Япония усъвършенстват надеждността на апаратите за кръвно налягане SENDO. Тяхната точност се тества в продължение на стотици часове в съответствие с най-високите професионални стандарти. Преди да стигне до потребителя, всеки детайл от всеки апарат SENDO се подлага на строги тестове. Крайният резултат е изключителната точност на SENDO.

Представяме Ви HIRA

Последното подобрение в характеристиките на SENDO е иновативна технология, наречена HIRA – Heartbeat Irregularity Rate Analysis. Тази функция открива и анализира нарушения на сърдечния ритъм (аритмия). Всяко отчетено отклонение на сърдечния ритъм се съхранява в паметта на апарата за кръвно налягане и след като се натрупа история от най-малко седем записа, HIRA анализира всяко следващо измерване, класифицира отклонението в едно от четирите предефинирани нива на риск и изписва предупредително съобщение на дисплея.


Не се нуждаете от специални умения или обучение, за да измерите своето кръвно налягане със SENDO. Използването на Sendo апарати е повече от лесно. Всичко, което трябва да направите, е да седнете, да сложите маншета на ръката си и да натиснете бутона. След 30 секунди резултатът от измерването на Вашето кръвно налягане ще се появи на дисплея. Не забравяйте първо да прочетете инструкциите.

Апаратите за кръвно налягане SENDO са създадени така, че да Ви осигурят точни измервания години наред. Това е възможно благодарение на изключително високите стандарти за качество и надеждност, които се следват по време на производството им.
Безпроблемната дългогодишната употреба на апаратите за кръвно налягане SENDO® е гарантирана от 5-годишна гаранция за дигиталните апарати и 2-годишна гаранция за механичните апарати.