Гривна против комари за деца MOSkiddo

арт. № 2791
Гривна против комари за деца MOSkiddo
Ефективно предпазва от комари, мухи и други кръвосмучещи до 20 дена

възможност за:

Консултация с маг. фармацевт

Проверка на пратката

Връщане до 7 работни дни

4,50 лв.

изчерпано

Този продукт в момента е изчepпaн и не може да бъде поръчан. При интерес можете да изпратите заявка - ние ще се свържем с Вас.

Новата гривна против комари MOSkiddo ефективен биорепелент от ново поколение, благодарение на активната си съставка гераниол - етерично масло от листа на здравец(Geranium). Гераниол, който се съдържа в контейнера на гривната(100 гр.), ефективно предпазва от комари, мухи и други кръвосмучещи до 20 дена.

Предимства и сигурност за оптималната защита:
1. 100% натурални съставки;
2. Не съдържа химикали;
3. Никакъв директен контакт на кожата с активните съставки;
4. Безопасна за ползване от малки деца и хора с чувствителна кожа;
5. Дълготраен ефект - до 20 дни
6. Водоустойчива
7. Ефектна и стилна

Начин на използване:
1. Извадете гривната от опаковката, като внимавате да не нарушите целостта на полиетиленовото пликче, в което ще я съхранявате, когато не се ползва.
2. За да активирате MOSkiddo, пробийте или издърпайте накрайника на един от петте отвора на повърхността на контейнера с гераниол.
3. Контролирайте нивото на предпазване, като в зависимост от необходимостта активирайте един, няколко или всички отвори на контейнера съдържащ гераниол.
4. Поставете гривната на китката. При малки деца може да бъде поставена на глезена или закачена на подходящо място на детската количка или креватче. По този начин предпазва детето от безопасно разстояние без риск от поглъщане.
5. След употреба поставете гривната обратно в полиетиленовото пликче и я съхранявайте запечатана, с цел предотвратяване изпаряването на гераниол и запазване на качеството на гривната за максимално време.
Времето на въздействие варира в зависимост от интензитета на употреба. Гривната може да бъде употребявана до изчерпване на съдържанието на гераниол в контейнера.
Да се съхранява на сухо, хладно и тъмно място далеч от достъпа на деца.

В опаковка има 1 бр. Размерът е подходящ за деца. Предлаганите цветове може да видите от допълнителната снимката към продукта.

Производител: Китай

Свързани продукти