Magnalabs / Магналабс Комбифлор сашети А+В х8+8

арт. № 9888
Комбифлор
Комбифлор сашети: продукт при диария, базиран на рехидратиращи соли и млечно - кисели пробиотици.
всички продукти от:
МАГНАЛАБС ЕООД →

възможност за:

Консултация с маг. фармацевт

Проверка на пратката

Връщане до 7 работни дни

22,95 лв.

в наличност

КОМБИФЛОР саше * 16

Продукт при диария, базиран на рехидратиращи соли и млечно - кисели пробиотици. COMBIFLOR е препарат за възстановяване на електролитния баланс при диария и повръщане. Състои се от рехидратиращите соли, които могат да компенсират обезводняване чрез възстановяване на физиологичния баланс на течностите и солите и коригират нарушенията на чревната флора, които често са свързани с патологични състояния като гастроентерит. COMBIFLOR се предлага в две отделни сашета (А и Б). Трябва да се комбинират непосредствено преди разреждането им със 100 мл. вода (половин чаша) и да се приемат на малки глътки.
Съдържание:
Смес от рехидратиращи соли за ефективно възстановяване на електролитния баланс на пациенти, страдащи от диария. Съставът е в съответствие с настоящите препоръки в педиатричната гастроентерология.
8 милиарда специфични Пробиотици, избрани от по-обичайни за детската диария щамове (Lactobacillus acidophilus, Bifidobacterium longum, Saccharomyces boulardii), полезни за поддържане на баланса на чревната флора, която е компроментирана от стомашно - чревни разстройства.
Цинк, който има способност да намалява продължителността и интензивността на диария при деца.
Съста
аше от соли: декстроза; натриев цитрат; калиев цитрат; натриев бикарбонат; натриев хлорид.
Саше от ферменти: Saccharomyces boulardii, Lactobacillus acidophilus, Bifidobacterium longum.
COMBIFLOR HE СЪДЪРЖА ГЛУТЕН И ЛАКТОЗА.
Начин на употреба: Съдържанието на двете сашета (А+Б) се разтваря в половин чаша вода (100 мл). Обикновено 3 сашета на ден са достатъчни, освен ако не е посочено друго от Вашия лекар.
Препоръчва се приложението на Combiflor в началото на симптомите, за да се избегне дехидратация, която може да има сериозни последици, особено при деца на възраст под една година. Ако детето повръща, прилагайте на малки глътки (5 мл, равно на една чаена лъжичка, на всеки 2 минути) и увеличавайте количеството на разтвора пропорционално на повръщането.
В случай на диария, се препоръчва прием на рехидратиращи разтвори, но соленият вкус често кара децата да отказват приема.  Combiflor има приятен вкус, което го прави лесен за употреба от деца. Освен това, новият аромат на портокал прави разтвора по-привлекателен за тях.
Опаковка: 16 сашета
Производител: Магналабс ЕООД

Свързани продукти