Категории Филтри
Подходящ за:
Пол
Вид продукт
Здравни проблеми
Лекарствена форма
Начин на приложение
Цени:
6.48 127.90

Козметика

Magnalabs

(73)
Сортирай:
Магналабс е компания, регистрирана в Агенцията за безопасност на храните и лекарствата на САЩ, която има международно присъствие. Компанията стартира своето развитие с продуктово портфолио от OTC продукти и хранителни добавки под собствена марка. Магналабс навлезе на българския пазар през 2014 година, предлагайки голяма част от това портфолио, като то непрекъснато се обновява.

Продуктите на Магналабс представляват стандтартизирани фитоекстракти. Използва съвременни научни изследвания на биохимичния състав и лечебните свойства на растенията. Фитотерапията се опира на хилядолетния традиционен лечебен опит на човечеството.
Всички продукти са лабораторно тествани с доказана висока бионаличност на активните съставки.
Продуктите се характеризират с високо ниво на пречистеност и липса на странични ефекти. Капсулата е растителна вегетарианска.

През 2016 г. започна стратегическото партньорство на Магналабс с Мерус Лабс. В резултат на това Магналабс представлява и дистрибутира нитропрепаратите Кардикет, Изокет и Перлинганид, както и  Синтром на българския пазар. Мерус Лабс е компания, специализирана в придобиването на вече наложени продукти и/или продуктови групи.