Категории Филтри
Тип продукт
Подходящ за:
Пол
Вид продукт
Здравни проблеми
Начин на приложение
Цени:
22.30 111.00

Козметика

Nikel

(9)
Сортирай:
Nikel е хърватска натурална козметична серия създадена от фармацевт по традиционни фармацевтични рецепти и иновативни формули с доказани дерматологични ефекти.

Философията на Nikel е:
Всичко, от което тялото ни се нуждае „отвътре“, за да бъде силно и да имаме красива и здрава кожа, ще бъде постигнато, приложено „отвън“ чрез продукт за грижа за кожата.
* Най-полезните свойства от вещества, които тялото ни си набавя чрез храна, например пчелно млечице или витамин С , са неефективни приложени на повърхността на кожата.
• Как да бъде създадена ефективна формула , която лесно да прониква през повърхността на кожата с продължително действие във времето, е знанието на фармацевтите.

В състава на продуктите Никел е включено най-доброто от природата!
В допълнение към ароматния свят на билките, растителни стволови клетки предпазват кожните стволови клетки, растителни серамиди предотвратяват дехидратацията, хиалуронова киселина хидратира дълбоките кожни слоеве, пчелно млечице в капки масло от Шеа енергизира кожните клетки, екстремофилни снежни водорасли за младежки вид, швейцарска вода от ледник, капсулирана в липозоми за
продължително действие и 24 часа хидратация.
Продуктите са създадени от фармацевт след множество изследвания и дерматологични тестове.
Имат над 50 международни награди и СЕРТИФИКАТ НА
МЕЖДУНАРОДНИЯ ЕКОЛОГИЧЕН ФОНД.