Категории Филтри
Подходящ за:
Пол
Вид продукт
Здравни проблеми
Лекарствена форма
Начин на приложение
Цени:
85.00 308.00

Козметика

Renue by science

(13)
Сортирай:
Натурални продукти в подкрепа на клетъчното здраве и дълголетието

Renue by science е производител на диетични добавки, чиито основен фокус е антиейджинг грижата. Създател на американската марка е Bryan Nettles, който през целия си живот е активен спортист и привърженик на полезното хранене. Воден от страстта си към научните открития, посветени на здравословното стареене, през 2005 г. стартира свой бизнес с диетични и спортни добавки, които предлага онлайн и във физическия си магазин в Лас Вегас.

Какво предлага брандът Renue by science днес:

- никотинамид мононуклеотид (NMN)
- никотинамид рибозид (NR)
- никотинамид аденин динуклеотид (NAD+)
- триметилглицин (TMG)
- коензим Q10 (CoQ10)
- кверцетин
- физетин
- спермидин
- берберин
- хесперидин
- апигенин
- глутатион и други продукти, чиито основни свойства са насочени срещу клетъчното стареене, оксидативния стрес и заболяванията, развиващи се с напредване на възрастта и под влияние на нездравословния начин на живот.

Бързо действие и сигурен ефект

Специфично за активните компоненти, вложени в продукти Renue by science е, че са в липозомна / липозомална форма – това позволява да се усвояват оптимално от организма, а ефектът им да е в пъти по-мощен в сравнение с други продукти.

Липозомната технология е производствен метод, при който активните съставки биват микрокапсулирани в липозоми – липидни сфери, изградени от два слоя фосфолипиди.

За да има реална полза от приема на диетичните добавки, е необходимо активните вещества, съдържащи се в тях, да бъдат успешно транспортирани в кръвта.

Благодарение на липозомната технология, активните компоненти като коензими, витамини, минерали, антиоксиданти и др., могат да бъдат директно доставени до клетките чрез кръвния поток. Липозомното микрокапсулиране осигурява изключително висока бионаличност на активните съставки и оптималното им усвояване.

За сравнение, активните съставки в традиционните капсули и таблетки, губят от ефективността си, докато преминават през стомашно-чревния тракт или не се абсорбират в тънките черва, а голяма част от тях се екскретира, оставайки неизползвана от организма.