Козметика

Медосан Nail Fix при враснали нокти 10 мл.

арт. № 11814
Възможност за:
Консултация с фармацевт
Проверка на пратката
Връщане до 7 работни дни
Подходящ за:: Възрастни Вид продукт: Медицинско изделие Лекарствена форма: Капки Начин на приложение: външно
Производител: Медосан

Само една капка от тази високо концентрирана течност ефективно ще предотврати разраняването на леглото на нокътя и растежа навътре.

2190лв
В наличност
бр.
Бърза поръчка

Медосан, Nail Fix, при врастнали нокти, 10 мл.
 

- Дерматологично тестван продукт
- Предпазва от болезнени, растящи навътре нокти на краката

 

Растящите навътре нокти предизвикват огромен болезнен дискомфорт. Те са не само един от най-честите проблеми на ноктите на краката, които задължително трябва да се лекуват, но и никога не трябва да бъдат пренебрегвани, особено от хора, страдащи от диабет и сърдечно-съдови заболявания. Растящият навътре нокът е състояние, в което едното или двете ъгълчета на нокътя растат навътре в кожата на пръста на крака. Освен, че е силно болезнено, това състояние може да доведе до опасни възпаления и инфекции.
 

Често срещани причини за растящи навътре нокти са: тесни обувки, притискащи пръстите; много стегнати чорапи; неправилна форма на нокътната плочка или други деформации на пръстите на краката; травма на нокътната плочка или на пръста.
 

Само една капка от тази високо концентрирана течност ефективно ще предотврати разраняването на леглото на нокътя на пръста и растежа навътре. Чистите природни съставки, активните вещества на камфора и ментола чувствително намаляват раздразненията, докато успокояват наранения повърхностен слой.
 

Съдържание:
 

Glycerin, Propylene Glycol, Aquq, Menthol, Camphor, Bacillus Ferment, Propylparaben, Potassium Sorbate.
 

Начин на употреба:


Намажете около нокътя веднъж или два пъти дневно с четчицата и позволете природните лечебни сили на този продукт да предпазят пръстите на краката ви от инфекции и да ги запазят в перфектно състояние.


Опаковка: 10 мл.

Производител: Медосан
 

Разгледайте и другите продукти от категорията. Ако имате нужда от съвет може да се консултирате с квалифициран магистър фармацевт, който ще ви помогне в избора!
Абонирайте се за нашия бюлетин, за да научавате първи актуалните промоционални предложения и интересни новини.