Козметика

ОмегаПрим за здраво сърце х 60 капсули

арт. № 12284
Възможност за:
Консултация с фармацевт
Проверка на пратката
Връщане до 7 работни дни
Подходящ за:: Възрастни Пол: Унисекс Вид продукт: хранителни добавки Лекарствена форма: Капсули Начин на приложение: Перорално
Производител: WALMARK Здравни проблеми: Високо кръвно, Висок Холестерол, Сърдечни аритмии
Поддържа сърцето здраво. Мощна комбинация от Омега 3 мастни киселини, Коензим Q10 и Селен. Подпомага нормалната сърдечна дейност. Допринася за нормални нива на холестерола и кръвното налягане. Притежава силен антиоксидантен ефект. Осигурява комплексна грижа за сърцето и кръвоносните съдове.
3848лв
В наличност
Брой капсули в опаковка:
3848 лв бр.
Бърза поръчка
ОмегаПрим е модерен високотехнологичен продукт, съдържащ незаменими за здравето на сърдечносъдовата система вещества, които често липсват в храната. Продуктът съдържа рибено масло, източник на Омега 3 ненаситени мастни киселини - ейкозапентaенова киселина (ЕPA) и докозaхексaенова киселина (DHA). Тези дълговерижни мастни киселини EPA и DHA са важни за здравето на сърцето и допринасят за нормална сърдечна дейност и нормални нива на холестерола в кръвта. Коензим Q10 е естествено срещащ се в тялото мастно разтворим антиоксидант, той е основен компонент на всяка клетка и е необходим за производството на енергия. С възрастта производството и количеството на коензим Q10 в клетките намалява. Освен с процеса на стареене, недостигът на коензим Q10 може да се дължи на приема на статини – лекарствени препарати за понижаване на холестерола. Селенът е силен антиоксидант и допринася за защитата на клетките срещу свободните радикали.

ОмегаПрим е оптималната комбинация от висококачествени съставки, които осигуряват комплексна грижа за здравето на сърцето и кръвоносните съдове.


Състав
Дневната доза съдържа:
Количество/2 капс

% RDA*

Рибеното масло съдържа:
Omega-3 ненаситени мастни киселини1 000,0 mg- EPA 18 %     180,0 mg
DHA 12 %    120,0 mg
Коензим Q10 60,0 mg
Селен 45,0 μg

*% препоръчителна дневна доза; - дн евната доза не е определена
Продуктът не е подходящ за деца под 3 години и за хора чувствителни към пчелни продукти.

Пълен състав: рибено масло, коензим Q10, натриев селенит, желатин, соево масло, влагозадържащ агент: глицерин, антислепващ агент: силициев диоксид, глазиращ агент: пчелен восък, антиоксидант: соев лецитин, оцветители: кохинеал, железен оксид, куркумин и титаниев диоксид.

Дозировка
2 капсули ОмегаПрим на ден. Препоръчва се продължителен прием на продукта – поне 6 месеца, за оптимален ефект от неговата употреба.