Категории Филтри
Подходящ за:
Пол
Вид продукт
Здравни проблеми
Лекарствена форма
Начин на приложение
Цени:
59.90 66.50

Козметика

AD Medicine

(19)
Сортирай:

Създаване на хранителните добавки на “ЕД Медицин”

С високото си качеството те несъмнено спечелиха доверието на лекари и фармацевти, които ги внедриха в своята ежедневна практика. В представените наблюдения лекари от различни специалности споделят своя индивидуален опит с продуктите на AD Medicine. Несъмнено като специалисти те са направили вярната преценка, при кои случаи колоидните разтвори са най-подходящи.

 

 

На свободния пазар на хранителни добавки, фирма AD Medicine държи нейните клиенти да бъдат винаги правилно информирани за действието и ефекта на предлаганите от нея  продукти.

 

През 1999 г. група лекари от различни страни основават “AD Medicine”, фирма създадена “от лекари за лекари”, за производство на качествени хранителни добавки. Създаването на “AD Medicine” не е случайно. През последните години интересът към фитопродуктите, обикновено регистрирани като хранителни добавки, нараства стремглаво. Само в САЩ годишния оборот на хранителни добавки е от 12 млрд. долара. Често хранителните добавки се разпространяват от хора без медицинско образование или от представители на алтернативната медицина.