Категории Филтри
Подходящ за:
Пол
Вид продукт
Здравни проблеми
Лекарствена форма
Начин на приложение
Цени:
7.28 43.70

Козметика

Valentis

(22)
Сортирай:
Valentis е международна компания, която започва развитието си през далечната 1919 г. и е със 100 годишен опит във всички области на природното лечение, производството и маркетинга на най-качествените продукти за подобряване на здравето.

Портфолиото на Valentis включва продукти за стави и кости.
Болките в ставите и сухожилията е може би най-разпространеният проблем сред спортуващите. Валентис ви предлага широк набор от витамини и хранителни добавки, които ще ви подпомогнат при възпаления, болки в ставите и сухожилията, както и при възстановителни процеси.

Продукти за поддържане на кръвоносната система и контрол на холестерола. Натаспин Контрол от Валентис представлява комбинация от ензима натокиназа, монаколин К, Коензим Q10 и растителни компоненти. Подбраният състав спомага за регулиране на холестерола, кръвоносната и съдовата система.

SmartHit са липозомни витамини. Разликата между малките капсули на добавките SmartHit и стандартните капсули е силно осезаема. Те се наричат липозоми и са съществената част на Miosol технология, която прави приемът на SmartHit толкова специален. Сложно изградени са и за разлика от стандартните са много по-малки; имат два слоя, а не един; изградени са от натурални вещества, а не от синтетични материали; освен мастно разтворими се разтварят и във вода.