Козметика

Панацея Исландски лишей, билкова тинктура, 100 мл.

арт. № 11545
Възможност за:
Консултация с фармацевт
Проверка на пратката
Връщане до 7 работни дни
Производител: ПАНАЦЕЯ 2001

Тинктурата от Исландски лишей оказва положително действие върху лигавицата на дихателните пътища и стомашно-чревния тракт.

1400лв
В наличност
бр.
Бърза поръчка

Исландски лишей, билкова тинктура

Тинктурата от Исландски лишей оказва положително действие върху лигавицата на дихателните пътища и стомашно-чревния тракт.

Действие:

Традиционно, исландският лишей се използва при кашлица и възпалено гърло, при стомашни проблеми и суха кожа. Исландският лишей оказва доказано положителен ефект при редица респираторни състояния, спомага за втечняване на секрета при суха кашлица, оказва положителен ефект при на синдром на раздразнените черва, гастрит и повръщане.

С присъщото му омекчаващо и отхрачващо действие, дължащо се на богатото съдържание на слузни вещества, исландският лишей се е доказал като добро помощно средство при протичащи със суха кашлица бронхити. Слузните вещества на исландския лишей действат много добре и при стомашно-чревни заболявания, включително при стомашна и дуоденална язва.

Съдържание:

Стандартизиран водно-етанолов екстракт от: Исландски лишей /Cetraria islandica/ етанол 62-68 об. %.

Съдържание в дневна доза: 540 mg Исландски лишей

Не съдържа оцветители, ароматизатори и консерванти.

Начин на употреба:

Приемайте по 30 капки, разтворени в 50 ml минерална вода или сок, до 3 пъти на ден.

Да не се употребява от деца, бременни и кърмещи да се консултират с лекар преди употреба.

Хранителна добавка. Продуктът може да се прилага както самостоятелно, така и в съчетание с фармацевтични лекарствени средства. Продуктът не е лекарствено средство и не може да се използва като заместител на предписаната от Вашия лекуващ лекар медикаментозна терапия.

Опаковка: 100 мл.

Производител: Панацея, България