Bionime GS100 / Бионайм GS100 Тест ленти за измерване на кръвна захар

арт. № 772
Възможност за:
Консултация с фармацевт
Проверка на пратката
Връщане до 7 работни дни
Производител: BIONIME

Бионайм GS100 Тест ленти за измерване на кръвна захар

5000лв
В наличност
Бройки в опаковка:
5000 лв бр.
Бърза поръчка

Подходящи за апарат за измерване на кръвна захар BIONIME GM 100.

В тест лентите GS-100 се използват патентовани електроди от благородни метали, осигуряващи превъзходна проводимост и катализаторен ефект. Златото има отлична електропроводимост и електрохимична стабилност, което осигурява минимални отклонения на резултатите при измерване.

Използването на тест ленти на cистема за контрол на глюкоза в кръвта GM100 (GM 100) съвместно с тест ленти GS100 позволява да се направи точно измерване на нивото на глюкоза в кръвта и по този начин ефективно да се контролира заболяването. Патентованите тест-ленти с електроди от благородни метали Изключителен дизайн с широка повърхност за задържане в ръка Сама всмуква необходимото за анализа количество кръв Бърз анализ, минимално количество на кръв за тестване: 1,4 мл Конструкцията е направена така, че ръцете ви нямат допир с работната зона нито при подготовка, нито при измерване Уникалната тест лента Bionime е патентована и няма аналог!

Златните електроди позволяват да се получи максимална точност: златото е идеален проводник! Отпада необходимостта от ръчно въвеждане на кода или калибриране на глюкомера с помощта на специална лента или порт – глюкомерът ще направи всичко сам. Bionime модел GM100 самостоятелно определят калибровъчния код на тест лентите. Концепцията на тест лентата Bionime е разработена по принципа на известния лабораторен анализатор YSI.

Опаковка: 100 броя тест ленти.

Производител: Bionime, Швейцария