Категории Филтри
Подходящ за:
Пол
Вид продукт
Здравни проблеми
Лекарствена форма
Начин на приложение
Цени:
2.00 55.00

Козметика

BIONIME

(8)
Сортирай:
Bionime е създадена през април 2003 г. с цел подобряване на живота на хората с диабет чрез по-добър самоконтрол. Bionime е фокусиран върху проектирането и производството на точно медицинско оборудване за тестване. Първата ни продуктова линия започва с точни монитори за кръвна захар, които имитират възможностите на най-съвременните устройства, които обикновено се намират в здравните изследователски центрове. Оттогава продуктовата линия се разшири в множество различни системи за самоконтрол на кръвната глюкоза (SMBG).

С интегрирането на най-висок научен опит, Bionime успешно комерсиализира много патентовани технологии. Това включва нашите уникални тест ленти Validus, които позволяват на пациентите да получават точни показания в движение.

Днес Bionime работи на повечето основни пазари, включително Европа, Близкия изток, Африка, Америка и Азия. Нашите продукти са получили изключително международно признание в клиничните тестове и от известни списания. Нашите продукти продължават да се разпространяват в целия свят с голям успех.