Козметика

Herbitusin / Хербитусин Бронхи и Гърло Билкови пастили

арт. № 11151
Възможност за:
Консултация с фармацевт
Проверка на пратката
Връщане до 7 работни дни
Производител: US Pharamcia

Хербитусин Бронхи и Гърло билкови пастили са създадени по оригинална швейцарска рецепта. Съставът им е богат на етерични масла, които успокояват болката  в гърлото и намаляват кашлицата.

832лв
В наличност
бр.
Бърза поръчка

Хербитусин Бронхи и Гърло билкови пастили са създадени на натурална основа и повлияват благоприятно функцията на лигавицата на устната кухина, гърлото и дихателните пътища, особено през есенно-зимния сезон и при състояния, предизвикани от престой в непроветрени, запрашени или задимени помещения, помещения с климатик, температурни промени, при пасивно и активно тютюнопушене и пренатоварване на гласа.

Хербитусин Бронхи и Гърло билкови пастили съдържа изключително богата комбинация от 20 билки, пчелен мед и етерични масла в помощ на гърлото и дихателните пътища.

Продуктът е хранителна добавка и не трябва да се използва като заместител на разнообразното хранене. Да не се превишава препоръчителната дневна доза. Да не се приема от лица с известна свръхчувствителност към някоя от съставките на продукта. Не се препоръчва при бременност и кърмене. Съдържат захар. Да не се използва от диабетици. Продуктът не служи за лечение, диагностика и профилактика.

Състав на Хербитусин Бронхи и Гърло билкови пастили (препоръчителна дневна доза от 3 пастила): Пчелен мед 135,6 mg, екстракт от 20 билки 30,0 mg (сладък корен, листа от теснолист живовляк, листа къпина, листа мента, цвят лайка, листа евкалипт, плод резене, цвят черен бъз, исландски лишей, листа метличина, цвят липа, листа маточина, цвят слез, цвят невен, листа градински чай, цвят бял равнец, цвят иглика, плод анасон, стрък мащерка, цвят лопен), витамин С (L-ascorbic acid) 18,0 mg (24%*), ментол 7,2 mg, анасоново масло (анетол) 2,4 mg, евкалиптово масло 2,4 mg.

Начин на прием: 3 пъти дневно се смучи по 1 билков пастил

Опаковка:  12 билкови пастили за смучене

Производител:  US PHARMACIA