Козметика

Herbitusin / Хербитусин Гърло Билкови пастили

арт. № 11150
Възможност за:
Консултация с фармацевт
Проверка на пратката
Връщане до 7 работни дни
Производител: US Pharamcia

Хербитусин Гърло билкови пастили са създадени по оригинална швейцарска рецепта. Съставът им е богат на етерични масла, които успокояват болката в гърлото.

792лв
В наличност
бр.
Бърза поръчка

Хербитусин Гърло билкови пастили  са създадени на натурална основа и повлияват благоприятно функцията на лигавицата на устната кухина и гърлото. Приемът им се препоръчва особено през есенно-зимния сезон и при състояния, предизвикани от престой в непроветрени, запрашени или задимени помещения, помещения с климатик, температурни промени, при пасивно и активно тютюнопушене и пренатоварване на гласа.

Хербитусин Гърло билкови пастили съдържа екстракти и етерично масло от градински чай, в помощ на гърлото, както и витамин С, който подпомага нормалната функция на имунната система.

Продуктът е хранителна добавка и не трябва да се използва като заместител на разнообразното хранене. Да не се превишава препоръчителната дневна доза. Да не се приема от лица с известна свръхчувствителност към някоя от съставките на продукта. Не се препоръчва при бременност и кърмене. Съдържат захар. Да не се използва от диабетици. Продуктът не служи за лечение, диагностика и профилактика.

Състав на Хербитусин Гърло билкови пастили (препоръчителна дневна доза от 3 пастила): Екстракт от градински чай (Salvia officinalis L): 150.0 mg, витамин С (L-ascorbic acid): 60,0 mg (75%*), етерично масло от градински чай 18,0 mg. 

Начин на прием: 3 пъти дневно се смучи по 1 билков пастил

Опаковка:  12 билкови пастили за смучене

Производител:  US PHARMACIA