Категории Филтри
Тип продукт
Подходящ за:
Пол
Вид продукт
Здравни проблеми
Лекарствена форма
Начин на приложение
Цени:
6.41 80.38

Козметика

Queisser Pharma

(67)
Сортирай:
QUEISSER PHARMA е немска фармацевтична компания със 120-годишна история

Синоним е на здравословен начин на живот и има от онези, легендарните истории, които поставят компанията не просто между лидерите в бранша, но и сред наистина обичаните фирми, на които потребителят има пълно доверие.

Създадена през далечната 1897, Куайсер Фарма дължи днешния си успех на упоритостта и смелостта на един млад човек. Казват, че мечтите на великите хора се превръщат в легенди. Неговата мечта е не само осъществена, но и надскочила и най-смелите представи на основателя си.

Doppelherz® е една от най-популярните марки в Германия - според проучвания, приблизително 93 % от потребителите познават марката Doppelherz®, както и мотото "Силата на две сърца", наложено още през далечната 1919 г.

Днес компанията е представена в над 50 страни по света и разполага с впечатляващо продуктово портфолио! Под „шапката“ на Куайсер Фарма Германия се намират пет изключително успешни бранда – Допелхерц, Протефикс, Стозон, Раменд и Литозин, като само продуктите с марка Допелхерц са над 250 в Германия и поне двойно повече в цял свят!