Препарати против ухапвания от насекоми

Препарати против ухапвания от насекоми  (36)

Ефективно облекчава сърбежа при ухапване от насекоми. Репеленти - препарати против ухавпания от комари, конски мухи, кърлежи, пчели, ужилвания от медузи и пр.

за страница
16,90 лв. 19,44 лв.
Стоп тик комплект за отстраняване на кърлежи замразява и стопира физиологичните функции на кърлежите, позволява лесното им премахване.
Reduced price!
Налично
25,94 лв.
Занзи ФитоБимби е натурален спрей против насекоми за бебета и малки деца с етерични масла от дъхаво мушкато, лимонова трева, лавандула, лицеа и мента. Подходящ за новородени.
Налично
26,72 лв.
Зед Зед Форте е репелентен спрей против комари и кърлежи, формулиран на базата на натурално масло от лимонов евкалипт (Eucalyptus citriodora). 
Налично
12,90 лв.
Аутан Ботаникъл лосион е репелент, предпазващ ефикасно откритите части на тялото от ухапвания на обикновени и тигрови комари, кърлежи, мушици и други насекоми.
Налично
11,00 лв.
Аутан Джуниър лосион е репелент, предпазващ ефикасно откритите части на тялото от ухапвания на обикновени и тигрови комари. 
Налично
6,00 лв.
Aroma Defence Силиконова гривна Морски обитатели с аромат на цитронела и лавандула за защита от комари, бълхи и кърлежи.
Налично
3,00 лв.
Aroma Defence Репелентни Лепенки с аромат на Цитронела - натурална защита от комари, кърлежи и бълхи
Налично
5,00 лв.
Aroma Defence репелентен клипс за деца с аромат на цитронела и здравец – естествен продукт срещу комари и кърлежи
Налично
6,00 лв.
Aroma Defence Спинър гривна за деца с аромат на цитронела и здравец e естествен продукт за защита от комари и кърлежи.
Налично
8,64 лв.
Псило балсам се използва при симптоматично лечение при слънчеви изгаряния и изгаряния от първа степен, ухапвания от насекоми, копривна треска (уртикария), сърбеж от различен произход, сърбяща екзема и варицела (лещенка).
Налично
21,00 лв.
При случай на ухапвания (включително и от медузи), този био гел, сертифициран по Ecogarantieâ, успокоява моментално сърбежа.
Налично
34,00 лв.
Млякото за тяло против комари има приятен аромат и защитава от ухапвания от повечето насекоми, разпространени в Европа и в тропическите зони
Налично
Показване на 1 - 12 от 36 артикула